Hur man väljer en Plus Size Prom Dress

 

1.

Tricket till en stor promklänning för en flick i plusstorlek är att hitta en klänning som visar dina kurvor till din fördel och minimerar områden som du hellre inte skulle se. Först; överväga din övergripande form; Vill du minimera en fullare byst? Är du en päronform? det är tyngre på botten. Är du tyngre runt mitten? Det skulle vara ett äppelformat.

Om du är tyngre runt mageområdet och vill minimera utseendet runt där, försök inte att välja en promkjole som kommer att rita uppmärksamhet på din mage. Leta efter klänningar med en lägre midje linje som kommer att skapa en illusion av smalare form. En empire midja är också mycket smickrande och otroligt bekväm att ha på sig och ser bra ut på dem med äppelformad mitten.

3.

Om du vill minimera din byst, välj en halter nackdesign, vilket är perfekt för toning ner en fullare byst och ger dig det stöd du behöver på detta område. Klänningar med korsettstil spets uppåt, fungerar bra för dig, eftersom de garanterar en bekväm och anpassad passform. En starkt pärlstavsklänning är också ett bra val att avleda uppmärksamhet från bustområdet. Försök att inte bära en klänning som har en glansig look på det materialet. Det kan göra att du ser större ut än du egentligen är. Om du är oroad över att du bär dina armar, bära en klänning med ¾ längd eller hela ärmar eller ha på sig ett sjal

4.

En linje-kjol är väldigt smickrande för flickan i plusstorleken. En kjol med en rynkdesign i ett chiffongmaterial är utmärkt för att skumma över eventuella brister. kommer att skumma över dina höfter och kurvor och vara super bekväma att bära. Denna typ av stil och material fungerar bra för en tjejformad tjej. En vacker prinsessans bollklapp är också en bra stil för att dölja en tyngre nedre halva kropp . Ett mycket feminint val.

Andra tips att tänka på: Köp en klänning som passar, köp inte en som är för liten och lova dig själv, du kommer kosta in i den före prom natt. Det är för mycket tryck ~ snälla gör det inte! Också vara medveten om att ofta en extra avgift kan ansöka om större storlekar, ta hänsyn till detta när du budgetar för din klänning.

Om du inte har köpt din prom klänning ännu, don De senaste och bästa klänningarna går väldigt snabbt, speciellt för plusstorlekar, eftersom de ofta är begränsade i val och stil. Att undvika sista minuten-klänningshopping betyder att du har mycket mer tid att koppla av och njuta av denna speciella tid i ditt liv!

Denna artikel kommer att visa dig hur man väljer en plånboksklänning som är bekväm att ha på sig och kommer att ha en smickrande effekt på din fylligare figur. När du väljer din prom klänning överväga dessa tips: