Hur man täcker en tatuering med Dermacolor-kamouflage smink

 

1.

Färgmatchning
Innan du försöker täcka en tatuering rekommenderar vi att du gör en färgmatch för att få en indikation på rätt hudfärg.

Se till att du befinner dig i ett rum med mycket naturligt ljus eller till och med utomhus, med gott dagsljus. (Artificiellt ljus med felaktigt intryck).
Välj en färg från Minipaletten som du tycker mest liknar din hudton, värm upp den med en pensel eller fingret först och applicera sedan på huden i området nära till tatueringen. Beroende på hur detta ser ut kan du sedan lägga till fler nyanser, till exempel de med mer rosa eller gula färgtoner. Gör det här lite åt gången och försök att komma ihåg eller registrera vilka nyanser du lägger till (de är alla numrerade). Om din mix blir för omfattande eller förvirrande, överväga att börja om. Kamouflagekrämen kommer att vara formbar tills du applicerar fixeringspulvret, så det finns ingen tidsgräns. När du tror att du har mixen rätt, ha en annan övning för att se om du kan reproducera den.

2.

Korrigera tatueringen
När du har en uppfattning om dig hudton är det dags att överväga att försöka täcka tatueringen. Det första steget är att rengöra området och se till att det inte finns några fuktgivare av tvål kvar på huden, eftersom detta kan destabilisera kamouflageflödet.
I din Minipalette blir den vanligaste korrigerande färgen (D32). När den appliceras på tatueringen kommer detta att korrigera de mörka färgerna till en mer neutral färg. Applicera D32-färgen, med en liten sminkborste eller svamp och märk bokstavligen över linjerna eller fyllda områdena av tatueringen. När du väl har täckt tatueringen tillräckligt måste korrigeringsfärgen fixas.

3.

Fixera grädden
Applicera väldigt generöst puffer i kamouflageflödet med hjälp av en pulverpuff. Vänta 5-10 minuter för att detta ska torka och sätt in, och borsta sedan eventuellt överskott. Om du upptäcker att du har missat ett område kan du gå över det här med korrigeringsfärgen och applicera om det igen. När du är nöjd är tatueringen tillräckligt täckt. Du kan sedan applicera hudfärgen.

4.

Applicera hudfärgen (-erna)
Har gjort en färg match (steg 1) skulle du ha haft lite träning och ha en uppfattning om vilka färger du behöver för att matcha din hudton. Applicera de önskade färgerna ovanpå korrigeringsfärgen med en sminkborste eller svamp. Använd en stippling-åtgärd eftersom kontinuerlig gnidning eller dra kan störa korrigeringsfärgerna nedanför. Kom ihåg att färgen kan variera något när den används tillsammans med korrigeringsfärgen nedan, var därför förberedd för detta.
Täcka tatueringen med din hudtonfärg tills ca 2 cm över kanten av tatueringsområdet, efter det att 2 cm börjar blekna färgen i den omgivande huden. När du är nöjd med färgen och täckningen, fixa grädden igen enligt förklaringen i steg 3, så att du täcker hela det område där kamouflageflödet nu har applicerats.

5.

Avsluta duschar
Kom ihåg att huden är sällan felfri eller en konsekvent färg, så för större äkthet överväga att matcha omslaget till den omgivande huden. Föremål som fräknar eller andra egenskaper kan replikeras med hjälp av en fin borste. Om detta försökas kom ihåg att fixa kamouflageflödet igen. När du är klar kan du lätt tömma området med mineralvatten för att mildra effekterna av det kvarvarande pulvret. För extra fixering, speciellt för områden som nacke, armar, ben och kropp, överväga att använda Dermacolor Fixing Spray.

6.

Ytterligare smink eller beröring
Ytterligare torr smink kan appliceras ovanpå kamouflageflödet om det behövs. Det är inte nödvändigt att röra på sig, men tatueringar kan vara mycket svåra att täcka och i områden som är benägna att gnugga är det möjligt att tatueringen kan börja dyka upp genom kamouflageflödet. Om vi ​​täcker för ett bröllop eller ett speciellt tillfälle rekommenderar vi att du använder kamouflaget så sent som möjligt.

7.

Avlägsnande
För effektiv avlägsnande av kamouflagekräman rekommenderar vi du använder Dermacolor Cleansing Cream, eller vid mycket känslig hud, Dermacolor Cleansing Milk. Applicera försiktigt på det täckta området, tills kamouflaget lyfts försiktigt från huden. Ta bort med en varm, fuktig trasa eller fuktiga bomullspuddar. En andra applicering av kräm eller mjölk kan krävas.

Hur man täcker en tatuering med Dermacolor Camouflage makeup