Hur man tar bort torr hud från läpparna

 

1.

Våt en ren tvättduk med mycket varmt vatten och applicera det på dina läppar. Håll handduken på plats i en till två minuter.

Ta bort tvättduken och lägg åt sidan och lägg sedan en liten mängd dagliga ansiktsskrubb på dina läppar.

>

3.

Vatt tandborsten som valdes för att använda på läpparna och skrubba dem försiktigt med små cirkulära rörelser. Skruva läpparna i ca 20-30 sekunder och skölj sedan tandborsten rent.

4.

Vatt tvättduken än en gång med varmt vatten och ta bort resterande ansiktsskrubba från läpparna. Följ upp genom att försiktigt spruta ljummet vatten på läpparna tills några spår av ansiktsskrubbarna har tvättats bort.

5. Klistra försiktigt på läpparna med en ren handduk och applicera sedan din favoritlip som är mjukgörande, såsom läppbalsam, petroleumgel eller olivolja.

Tips och varningar

  • Om du inte använder ansiktsskrubb, kan göra din egen naturliga skrubba genom att kombinera olivolja med socker eller salt; Försök bara att inte skölja.
  • Om dina läppar är knäckta eller blöda, exfoliera inte tills de har läkt.
  • Ibland kan det vara omöjligt att korrigera torr hud på läpparna bara fuktighetsgivare. Det finns ett enkelt steg du kan utföra dagligen om det behövs, så du kan snabbt vara på väg att ha en mer smidig och mjuk kissare.