Så här håller du på dina skor

 

1.

Om du tycker att du går ut ur dina skor, är det vanligtvis synden att ha en icke standard skostorlek. Med detta menar jag att dina klackar är smalare än tånändarna på dina fötter. Inte många märken av kvinnors skor erbjuder smala hälar med medelbredd eller bred bredd vid tån. Till exempel när en sko är märkt W betyder den bred överallt! Vad ska man göra?

2.

Gå till skoaffärer som erbjuder olika märken, vilket ökar dina chanser att hitta något som passar. Försök alltid med skor. Köp aldrig en storlek 8 bara för att du har fått höra att du har den storleken. Eftersom skor finns i många stilar och märken är det första att göra med alla skor du är intresserad av i 'Vanliga' storlek och en storlek nere. Utse inte en 7 1/2 om du är 'antagen' att bära en 8, speciellt om båda skor är medelstora i bredd. Det mindre 'medium' kan vara tillräckligt smal för dig. Självklart, om änden pressar på tån eller tårna känns trånga, köp inte skon bara för att den inte släpper!

3.

Be Var noga med att bära den typ av socka eller strumpor som du troligtvis kommer att ha på under normalt slitage. Detta beror på att du kan gå runt i butiken utan att förlora skor om du har på en socka, men senare kan skon falla av varje gång du bär strumpor!

4.

Bring några skumskoninlägg med dig och prova på skor med insatserna och utan. Ibland kan en sko som är lös i hälen passa bättre när en del av platsen är fylld med en insats.

5.

Även om detta förmodligen inte är en medicinskt rekommenderad övning (försök på egen risk!), ibland försöker jag också lägga en liten bit skum i tån. Det kan hålla foten från att glida framåt och därmed hålla din häl tillbaka där den hör hemma.

6.

Också var noga med att prova skor när dina fötter är minst sannolikt att svullna (till exempel inte i slutet av en lång dag som står på dina fötter, och inte när du har din menstruation). Om du har problem med svullnad vet du vilka tider du ska undvika. Om du försöker på skor när fötterna är svullna, kan du hitta dig själv ut ur dem när svullnaden minskar.

7.

Tänk på skor med remmar. Om mary janes-stilen är tillgänglig och du kan arbeta den i din garderob är detta det bästa svaret för alla. Mary Janes kommer i många stilar, från dressy till casual. Du kan hitta några med juveler i spänneområdet, vilket omvandlar en potentiellt 'barnslig' titta på en blick av fina diamanter eller pärlor. Du kan till och med tänka på att ha på sig örhängen och ett halsband som matchar spänneprydnaden. Så länge som skon passar bra, vann du inte ut ur Mary Jane s!

Tips och varningar

  • Köp inte en mycket skor som du glider ut innan du använder dessa tips. Du bör aldrig åka eller snubbla på grund av dina skor igen!
  • Kvinnor: Finns du att gå ut ur dina skor? Särskilt om du har bråttom? Det kan naturligtvis vara störande eller till och med farligt! Denna artikel kommer att lära dig hur du håller dina skor på!