Hur man ammar eller pumpar på jobbet

 

1.

Informera din arbetsgivare. Innan din första dag tillbaka, prata med din handledare om dina planer för pumpning på jobbet. Om du inte har ditt eget kontor diskutera alternativ för var du kan få sekretess.

2.

Köp en bröstpump. Innan du går tillbaka till jobbet, gör din forskning och hyra eller köp en bröstpump. En dubbelpump fungerar mest effektivt och effektivt.

3.

Klä på det. Välj kläder som är bekväma och det gör pumpning enkelt och bekvämt och ha en amningsborr under. Undvik att bära ljusa färger. Mörka färger är bättre att dölja läckagefläckar och ammande pads.

4.

Var beredd. Vid en olycka, behåll en byte av kläder på kontoret.

5.

Kyl det. Om ditt kontor inte har kyl / frys, ta med en liten kylare med ispåsar för att lagra din uttryckta mjölk.

6.

Planera till pumpen. Försök pumpa två gånger om dagen - under morgon och paus. Om möjligt, spara din lunch för dig själv. När du förstår pumpningen borde du kunna tömma båda brösten om 15-20 minuter. Pumpning samtidigt kan hjälpa till att behålla eller öka din mjölkförsörjning.

Tips och varningar < / h4>

  • Sjuksköterskor och bras finns på www.Expressiva.com
  • För att hjälpa övergången från mammaledigheten att återgå till jobbet jämnare och lättare, erbjuder Expressiva Nursingwear följande tips för mammor som väljer att pumpa bröstmjölk på jobbet: