Hur man tillägnar sig som en italiensk diva

 

1.

Välj en grundläggande färg för din garderob. Den dominerande klädfärgen på gatorna i Rom är svart men gör din skugga som passar dig mest (choklad, marin, taupe).

2.

Accentera din outfit med en stor bälte, lång halsduk och djärva smycken. Färgrika höga klackar i en blank patenterfärg eller dekorerad med spännen, bågar, juveler eller blommor är ett annat sätt att göra ett modeuttyg. Stövlar bärs av många fashionabla kvinnor och i alla färger från svart till lila. De flesta byxor är mager och stoppade i stövlar eller slutar vid fotled.

3.

Ett stort tillbehör till säsongen är den stora väskan. Designer eller inte, plånböcker och totes är stora i år och sammanfogas med mycket konstnärligt licens.

4.

När accessorizing som en italiensk Diva, kom ihåg mindre är mer. Välj en eller två utsmyckningar för att skapa en egen blick. Syftet är att avslöja en aning om din personlighet på det sätt du accessorize.

Tips och varningar

  • Du kanske inte har råd med alla objekt på den här listan men du kanske kan dra nytta av ett eller två tips.
  • Sy en stor stor väska eller
  • Investera i ett slående nytt par stövlar
  • Se ditt steg i de höga klackarna!
  • Personer som tittar på är en av mina favoritidéer när jag reser och jag är alltid angelägen om att se de lokala modevisningarna. I år märkte jag att en trend utmärker sig över alla andra - tillbehör! Följande steg ger dig lite idéer om tillbehör som ses på gatorna i en av de mest fashionabla städerna i världen - Rom.