Spa Resort Vacations

  Inte många semesteraktiviteter är mer avkopplande än ett besök på ett spa. Enligt online-tidningen 'Travel + Leisure', 'den främsta orsaken till att folk som är vanliga spa är att slappna av och minska ångest.' Faktum är att många anser att spa-behandlingar är mycket mer än bara slappna av --- spa-tjänster kan betraktas som hälsoprocesser som ökar hälsa och fitness. Många orter har på plats spa, som erbjuder ett brett utbud av kropps-, ansiktsbehandlingar och terapeutiska behandlingar som hjälper dig att förstöra.

Fire Sky Resort and Spa

Scott Sky, Arizona Fire Sky Resort and Spa är hem för Jurlique Spa. Behandlingar använder ekologiska örter odlade i utvägens trädgårdar, är miljövänliga och använder en 'bioinriktad' extraktionsmetod för att öka styrkan, enligt anläggningens webbplats. Spa-tjänster inkluderar ansiktsbehandlingar, såsom den rehydrerande ögonbehandlingen och den åldersbedrägerande ansikten. varm sten, Vichy dusch och skräddarsydda massage; vaxning; zonterapi; spa-tjänster på rummet och kroppsskrubb och polering. Rummen har plattskärms-TV, en utrustad hedersbarn, premium toalettartiklar och madrasser med madrasser över huvudet. På semesteranläggningen ingår en vintersemester som serveras varje kväll, rumsservice och gratis lokal transferservice.

4925 N. Scottsdale Rd. Scottsdale, AZ 85251

480-945-7666

fireskyresort.com

Essex Culinary Resort och Spa

Vermonts Essex Culinary Resort and Spa ligger mellan Green Mountains och Champlain Lake . Resortens spa och fitnesscenter erbjuder en inomhuspool, en utomhuspool med vattenfall och bubbelpool. Spaet erbjuder 12 massagealternativ, från svenska till varm sten; kroppsbehandlingar som bambuskrubb och marockanska lera masker; en mängd olika ansiktsbehandlingar, från resurfacing till noni-friska lugnande ansiktsbehandlingar; manikyr och pedikyr; och tjänster för par, unga vuxna och män. Anläggningen erbjuder 120 rum och sviter, många med eldstäder, bubbelbadkar, pentry och höghastighetsinternet. På resortens restaurang serveras frukost, lunch och middag, allt med fokus på färska, lokala ingredienser och erbjuder en prisbelönt vinlista. Matlagningstider finns på resortens kulinariska akademi.

Essex Culinary Resort och Spa

70 Essex Way

Essex, VT 05452
< br /> 802-878-1100

vtculinaryresort.com

Grand Wailea

Maui, Hawaii s Grand Wailea är hem för Spa Grande. Inrymt i en 50 000 kvadratfotanläggning, spaet har inkluderats i 'Conde Nast Traveler' och 'Travel + Leisure' tidskrifter 'listor över de bästa amerikanska spa. Starta din spa-upplevelse med 'terme hydroterapi krets', en serie av fem aromaterapi bad. Välj bland fler än 100 behandlingar, inklusive 22 massagebehandlingar från öst, väst och Hawaii. vattenbehandlingar, inklusive ett japansk furo bad, ett eucalyptus ångbad och en kall pool kroppsbehandlingar som en myrslamsmask, en spirulina saltplättning eller en socker- och kokosnötsmjölkskrubbe; eller ansiktsbehandlingar, såsom mikrodermabrasion eller vulkanisk askbehandlingar. Boenden på Grand Wailea inkluderar utsikt över havet och trädgården, privata lanais och höghastighetsinternet. Andra utvägsfaciliteter inkluderar ett fitnesscenter, scuba och vatten aerobics klasser, en blomma lei välkommen och konst och trädgård turer. Grand Wailea

3850 Wailea Alanui Dr.

Wailea, HI 96753

800-888-6100

grandwailea.com