Emo Short Hair Styles

 

Flerfärgat hår

En av de vanligaste stilarna i en hårklippning är det mångfärgade håret. Flerfärgat hår kan göras i vilken längd eller stil som helst och kommer verkligen att identifiera din frisyr som emo snabbt. Färgerna du kan använda i din multi-colored emo haircut kan vara allt du vill. Faktum är att de ljusare och mer varierade färgerna, desto mer emo kommer ditt hårklipp att se ut. Se till att du har svart och rött i ditt hår, eftersom det är två av de vanligaste färgerna i emo frisyrer.

Frizzy Hair

En annan populär emo frisyr är den fräcka hårstilen. Den här frisyren är otroligt vild och verkar vara utseendet på någon som bara kom ur sängen, eller som vred mot hennes hår med syfte. Men dessa frisiga frisyrer är en konst att skapa och svår att upprätthålla. De ser också riktigt coola ut när du hänger med dina vänner. För att få en krusig frisyr kan du gå till en salong och visa dem en bild som beskriver vilken frisyr du vill ha. Men du kan också skapa din egen krusiga frisyr Använda massor av hårspray, kammar och mycket tålamod.

Short N Straight

Många emo frisyrer är svåra att skapa och underhålla. Om du inte har tid eller förmåga att skapa eller ta hand om så komplexa frisyrer, kan du helt enkelt gå för en kort n rak frisyr. En kort n rak frisyr är helt enkelt en mycket kort hårskärning som med några enkla tillägg kan betraktas som emo. Lägga till en skalle hairclip kan vara ett sätt att se till att folk vet att din frisyr är emo. Du kan lägga en svart båge i håret för samma effekt. Även ett svart huvudband kan vara effektivt. Men om du skar skarpa hårets kanter, kommer detta också att ge ditt hår ett emo-utseende. Många har hört ordet 'emo' innan men de är osäkra vad det betyder. Emo är en typ av musik, en stil i mode och för något, ett sätt att leva. Att identifiera sig som emo, stilar många människor sitt hår på ett visst sätt. Om du vill klä emo måste du ha rätt frisyr.