Hur man gör ett läderarmband med kristaller

 

1.

Skär en bit skinnspets till en längd på ca 60 tum. Denna längd är ungefärlig eftersom armbandet kommer att bindas flera gånger och sedan lindas runt handleden.

2.

Knyta en överhandsknut i lädernärsen ungefär 1 tum från den ena änden.
För att göra en överhandsknut, gör en enkel slinga med läder. Lägg i slutet av läder som ligger bakom slingan över läderkanten och passera den genom slingan. Dra knuten hårt.

3.

Slå en kristall på spetsen, glida pärlan bredvid knuten och gör en annan överhand knut som liknar den första knuten för att omge kristallen . Sträcka knutarna bra.

4. Tie en annan överhand knut i sladden ungefär en tum från sista knuten. Fortsätt att lägga kristaller och omge dem med knutar tills alla kristaller är på lädernos.

5.

När den sista kristallen har omges av knutar, kontrollera längden på läder spets för att se till att armbandet passar ordentligt på handleden. Tie de två ändarna av läder i en tillfällig knut och linda armbandet runt handleden för att se hur det passar. Gör några justeringar av längden genom att koppla bort den temporära knuten och, och skära sedan eventuellt överskott av läder spets i slutet. När passformen är önskad, knyta de båda ändarna av armbandet med en annan överhand knut.

Tips och varningar

  • Se till att alla knutar är så nära kristallkulorna som möjligt. Detta kommer att se till att knutarna är täta och att pärlorna inte kan röra sig på lädernoset.
  • Ett armband gjord med kristallkulor på lädernos är slående och unikt. Pärlfärgen kan vara likformig, eller pärlorna kan vara olika färgtoner. Det finns också många läderfärger tillgängliga. Oavsett vilka färger som väljs, kommer detta armband att vara en favorit som kan komplettera olika outfits och stilar.
    Detta armband är lätt att göra och kan slutföras på mindre än en timme. Även en nybörjare kan göra detta vackra läderarmband.