Hur man syr en skyltram

 

1.

Ta en bra titt på metallpåsramen. Det ska antingen vara små hål eller små metallslingor på ramens kant som vetter utåt. Det här är de områden där tråden kommer att fästa väskans kropp till väskramen.

2.

Smid på väskans kropp och se till att den sitter på höger sida. Montera tygkroppens övre kanter i spetsramens slits mellan de två metallremsorna. Försök att se till att alla synliga stygn döljs under metallet.

p> Dra i nålen. Börja på insidan av väskan, passera nålen genom kroppens material och sedan genom hålet eller öglan som stämmer upp med den där platsen på tyget. Drag fast och passera sedan nålen genom nästa hål eller slinga i ramen. Skjut in det genom materialet och dra det ordentligt. Repetera det hela vägen runt på väskan och binda det på insidan.

4.

Hitta den lilla gummipinnan på gångjärnet på var sida om handväskan. Börja på insidan av handväskan, släng tråden genom gummipacken flera gånger. Dra ihop stygn och binda in på insidan. Repetera på andra sidan av handväskan .

< p>

Tips och varningar

  • Om du vill visa stygnen är det för svårt, försök att lägga till några trim under kanten på väskramen efter att väskans kropp är fastsatt. < / li> Att göra din egen kopplingsväska eller plånbok kan vara ett roligt projekt. Men den del som ofta ger upphovsmän mest problem är att fästa handväskan till väskan. Även om det här steget kan slutföras med lim, så siktar du på handväskan på väskan att materialet inte kommer att skadas och att ramen inte tårar lätt bort från tyget. Denna metod kräver några grundläggande handsyning färdigheter.