Långvävda frisyrer

 

Avslappnad Surf-Girl Waves

Denna look kan inte vara enklare för någon som inte har tid. Du behöver en långsöm eller inklädd väv med en liten våg mot den. Mänskligt hår är bäst --- hästhår gör också. Borsta ut den vågiga väven, klipp in där det behövs och se till att inga spår visas i ditt hår. Det ska delas ner i mitten. Gör en fläta på ena sidan av din del och klistra flätan på plats. Lägg en glansspray till dina rötter för att öka glansen.

Slank hästsvans

En snygg, lång hästsvans är sofistikerad och diskret. Ta din långa väv och sy eller klipp in efter behov. Samla väven i en låg hästsvans. Du kan också dela väven till sidan innan du lägger den i en hästsvans. Hästsvansen ska ligga vid nacken och vara borstad smidig för att förhindra eventuella stötar. När du har säkrat hästsvansen med en hårspänning, kan du spruta med en mild hårspray för att förhindra flugvägar.

Strukturerad, flätad bulle

Det här utseendet är bäst för att sy in väger bara som inklämmer väver kanske faller ut under styling. Gör små lumpiga flätor längs de övre delarna av håret. När du gör flätorna, använd avsnitt som inte är större än u0026 # xBD; en tum. Spraya en texturizer i håret för att hålla flätorna från att komma för lös. Samla håret i en lös, låg bulle och låt några hårflår flyga gratis. Spraya håret med hårspray för att hålla stilen. Vävförlängningar ger kvinnor möjlighet att skapa många utseende och uppnå många längder utan att spendera timmar av stylingstid. Vissa kvinnor har ännu inte undersökt han många alternativ vävförlängningar har att erbjuda. Från lockigt till rakt finns det så många stilar du kan skapa med vävförlängningar. Sätt i din väv och gå till jobbet.