Hur man använder Parissa

 

1.

Kontrollera att håret du ska vaxa är minst 1/4 tum långt. Ju längre du låter håret växa, desto bättre blir resultatet.

2.

Värm upp vaxet om du använder hett vax. Lägg det i mikrovågsugnen i 45 sekunder på medium värme och rör omåt. Om du inte använder det heta vaxet, hoppa över det här steget.

3.

Ta spateln och skopa ut tillräckligt mycket vax för att täcka en 2- eller 3-tums remsa. Skrapa eventuellt överskott av vax på behållarens kant, se till att det droppar ner i resten av vaxet.

4.

Sprid vaxet i samma riktning som hårväxten . Om du använder det heta vaxet, använd en generös mängd. Om du använder någon annan typ, använd vaxet så tätt som möjligt.

5.

Placera dukplattan snabbt över vaxet och tryck ordentligt nedåt. Gnid ner det i riktning mot hårväxten. Låt vaxet svalna i 10 sekunder.

6.

Dra remsan i motsatt riktning av hårväxten. Dra av det så fort du kan för bästa resultat. Upprepa processen tills du är klar.

Tips och varningar

  • Om du växer ett stort område med det heta vaxet, kan du behöva värma upp vaxet hela tiden processen.
  • Vaxning är ett effektivt sätt att ta bort oönskade kroppshår. Det fungerar genom att dra stora delar av håret ut samtidigt. Parissa gör en mängd olika hårborttagningssystem, vissa som kräver att du värmer upp vaxet och några som kan användas utan förberedelser. Att använda Parissa är mycket som att använda någon annan hårvaxfjernande produkt, och det är en enkel process så länge du följer instruktionerna.