Hur man applicerar smink utan att gå överbord

 

1.

Kontrollera att ditt ansikte är rent av alla produkter och ha ditt hår upp eller borta från ditt ansikte. (om du använder smink är det lättare att göra när håret inte är fixat). *** Om du inte använder en viss smink är du välkommen att hoppa över det steg jag berätta för dig.

2. < / p>

tillämpa concealer eller foundation. sprida sig jämnt. se till att du använder tillräckligt mycket för att ge dig själv färg och befria dig från märkbara fläckar.

3.

Applicera ögonskugga. Använd alltid en mörkare färg för att fylla ditt veck, då en mycket ljus färg för ditt panna ben. (för ett naturligt utseende, använd alltid neutrala färger som brunt eller beige). 4. Applicera ögonfodral överst på dina lock och botten. (svart ögonfodral gör alltid ögat pop), se till att inte applicera för mycket om du vill ha fokus på dina läppar.

5. Applicera mascara på dina ögonfransar bara en gång så är de inte alltför dramatiska.

6. Applicera läppstift / läppglans (försök att få den en ljusare färg om du vill ha fokus på ögonen, och en mörkare färg om du vill ha fokus på dina läppar).

7.

Ta en sista titt i spegeln och se om allt är så som du vill ha det. redo att gå ut och visa upp din naturliga skönhet bara genom att förbättra de funktioner du redan har.

Tips och varningar

  • Det är alltid bra att bara ha en huvud fokusera i din smink, t.ex. ögonen eller läpparna.
  • Om dina ögon är din bästa funktion försök använda en mer neutral nyans för din läppstift / läppglans
  • om dina läppar är din bästa funktion försök att använda neutrala färger för ögonskuggorna och inte gå för tungt på ögonlocket
  • ett sätt att applicera smink på ett sätt som inte blir över toppen.