Hur man får ansiktet på en Runway-modell

 

1.

Om du är mer bekväm med ett naturligt utseende, applicera en lätt grund som passar din hudton, gör de flesta kvinnor det lätta felet att använda en avton eller en ton som liknar deras hud, men matchar inte. Lina dina ögon med svart ögonfodral för att förbättra definitionen. dina läppar ska vara en nyans av rosa. Tricket är att linja dem med en penna först och sedan applicera en klar glans.

2.

För en hektisk dag kan du behöva ett långvarigt, no-fuss-utseende. Detta kan uppnås genom att bara accentuera din benstruktur. Sätt en ren krämstämpel på pannan och kindbenen. från highlighter till ögonlocken och applicera en rosa / silverskugga för att komplimangera din hud.

3.

Om du vill ha kul och gå för ett överblick lägg ett skuggskikt från dina ögonfransar till pannan och lägg ögonglans på toppen. Lina dina lock med flytande mascara. Lägg färg under ögonlocken för en ännu mer dramatisk effekt. Matcha en läppstift med din öga keup för att slutföra utseendet. Det här är en titt som du har sett modellerna uppvisar gång på gång när du modellerar på landningsbanan, men var försiktig att det här utseendet inte är för blyg.

Vad sätter skönheten hos en professionell modell utöver utseendet på en amatör? Jag funderade på denna fråga efter att ha tittat på en episod av 'Project Runway' Jag är medveten om att de är många kvinnor ute och vill se sig borta från mängden i skönhetsområdet genom sminkapplikation. så jag gjorde forskningen så att du inte skulle behöva. Det här är vad jag kommit med, Om du behåller och följer den här informationen nedan kan du se ut som 'Americas Next Top Model'.