Hur man exfoliate kinderna, hakan och halsen

 

1.

Tvätta ansiktet med mild ansiktsrengöring och varmt vatten. Ta bort smink som finns kvar på kinderna, hakan och nacken.

2. Applicera exfoliant i ansiktet medan det fortfarande är vått. Fokusera på att täcka kinderna, hakan och halsen

3.

Flytta händerna i en cirkulär rörelse över de områden som ska exfoliera. Applicera mildt tryck för att säkerställa att exfolianten fungerar i huden.

4. Lämna exfolianten i ansiktet i några minuter så att det tränger in i huden innan du avslutar processen.

5.

Torka av exfolationen grädde av dina kinder, hak och nacke med en varm, fuktig tvättduk. Använd mild cirkulär rörelse för att avlägsna exfolianten och alla dess partiklar.

Splash cool Vatten på ansiktet och klappa torrt med en handduk. Applicera ansiktsskyddande fuktighetskräm för att skydda den exfolierade huden och slutföra processen.

Tips och varningar

  • Välj en exfoliant för ditt ansikte som använder mjuka ingredienser som socker , havregryn eller andra korn för att bibehålla hudens elasticitet och fasthet.
  • Undvik att använda den typen av ansiktsskrubb som innehåller nötskal eller andra skarpa partiklar. De här ingredienserna kan faktiskt skapa små tårar i huden och lämna du är utsatt för infektion och ärrbildning.
  • Vi kasta alla döda hudar som kan göra att vår hud ser matt ut, skapar täppt porer och aggregerar akne. Exfoliering kan hjälpa till att lysa upp huden och främja cirkulationen. Din kinder, hak och nacke är områden som dra nytta av daglig avskalning. Använd en flytande eller krämbaserad exfoliant som är gjord speciellt för ansiktet.