Hur Tan Tan

 

1.

Köp en helt naturlig produkt för att sola din kropp.

2.

Välj en produkt som en kosmetisk brons som inte har hälsa risker. Bronzers kommer i pulver, lotioner och krämer och kan skapa det solbrända utseendet på bara några ögonblick. Det bästa med bronzerbrunet är att det kan tvättas på natten och appliceras vid behov.

3.

Investera i en solbränna. För att tunna smart måste du överväga alla alternativ och garvningsprayer är kostnadseffektiva och säkra. Många populära kosmetiska linjer bär solrosor som är fria från alkohol, parfymer och andra farliga kemikalier.

4. Sätt på en bra mängd solbränna om du måste ligga i solen för att få en solbränna. Applicera om solbränna ofta om du vill bota smart. För mycket exponering för UV-strålning (ultraviolett) kan i slutändan leda till hudcancer, kraftiga solbrännskador och torr hud.

5.

Täck dina ögon och håll dig borta från solen under på eftermiddagen när solen är starkast.

6. Be din läkare deras inlägg hur man smygar sig smart, speciellt om du har medicin. Vissa mediciner kan reagera skadligt om din kropp utsätts för för mycket UV-ljus.

Så gott som solens strålar känner på våra kroppar är det inte sunt att suga i strålarna för att få en fin solbränna. Solbrändhet skuggas ofta av människor som bara vill koppla av med en bra bok på stranden i timmar och timmar. Att få det önskade solbrännautseende kan uppnås med solbrändhet och det ingår inte alltid att sitta i solen.