Hur man klär sig bättre (för kvinnor)

 

Lär dig några grunder

Medan det inte finns några hårda och snabba moderegler (Gisele B u0026 uuml; ndchen är trots allt ideal), är de flesta stilmyndigheter överens om några grundläggande principer. Dessa är sanna, oavsett hur billiga och klibbiga dina kläder är. Med andra ord, det här är modebibelns fem bud:Alltid se snyggt och rent.

Se till att dina kläder passar.

Håll inte överdrivna trender.

Håll ultralätta färger borta från ansiktet.

Ignorera lame cliches.Se alltid snyggt och rentDet här är bara meningsfullt. Om du inte går för den just-rolled-out-of Det är bäst att hålla dina jeans fria, din skjorta är ostarkad och dina skor avstängda. Grunge är över, så leva med det. Ta hand om dina kläder och se till att du följer anvisningar som 'bara rena 'och' tvätta med liknande färger. 'Polska dina stövlar. Ta bort dina tröjor, även om du inte kan förvandla dig till världens snyggaste byrå, kan du alltid förbättra ditt utseende genom att se välskött. gör din mamma stolt.Passa på att du klär digDet är känt som 'fyrdubbla bröst 'syndrom, och vi hör det högt smittosam. Har aldrig hört talas om det? Det uppstår när en kvinna väljer att bära en bh som är minst en storlek för liten, vilket resulterar i koppar som, ja, löper över. Illamående kläder är ett mode-nej, oavsett om det är för långa byxor som är för korta eller för korta. Det är inte så kort att motstå frestelsen att köpa en storlek större, bara för att den inte är stor du 'brukar' ha på sig. Storleken varierar från designer till designer, så håll dig fast vid vad som ligger bra på din kropp. Upprepa det som en mantra: Smidiga linjer, släta linjer, släta linjer. .Don t överdriva trenderLåt oss säga att leopardtryck är 'in'. I ett försök att se oh-so-chic går du ut och köper en hatt, blus, kjol, väska och skor - allt i leopardtryck. Dåligt drag. Att experimentera med fads är roligt, men huvud-till-tå är inte vägen att gå. På samma sätt mättar du inte din garderob med någon stil eller silhuett. Lastbyxor är coola, men inte om de är den enda sorten av byxor du äger. Moderering är nyckeln.Håll ultralätta färger borta från ansiktetOavsett vilken hudton du har, ser du inte bra ut (lita på oss) i en neon grön tröja. Det betyder inte att du måste hoppa över de höga nyanserna helt och hållet. Ta bara in ljusa saker i ditt utseende så lågt på kroppen som möjligt. Kom ihåg: Florescenta gula skor, inte en floriserande gul topp. En varm rosa koppling, inte en rosa halsduk. Låt ditt ansikte stjärna i sin egen show.Ignorera Lame ClichesChansen är , har du hört dem alla: 'Var inte sliten vit efter Labor Day.' 'Se till att dina skor matchar din väska.' 'Koppla aldrig randar med plaid.' Tja, vi är här för att säga att det är allt en massa svampar. I dagens 's' går allting 'mode arena, det är viktigt att vara kreativ och öppen för nya idéer. Om det här betyder att man ignorerar gamla ord och överträffar traditionella gränser, så var det.Nu kommer vi att direkt motsäga oss själva: Även om vi bara berättade för att undvika klichéer, är det alltid fel på vissa modefel. Ta vårt ord för det.* Använd aldrig huvud-till-tån denim. (Silly, kanske, men sant ändå. Du kommer att se ut som en dömd eller cowboy.)

* Använd aldrig sneakers med slang.

* Använd aldrig pläterade jeans.

* Match aldrig din smink med din outfit.

* Använd aldrig svart sammet på sommaren.

* Aldrig överdos på ett enda tyg ( Använd inte nylonbotten med en nylonplatta.

* Använd aldrig stora smycken i kostym.

* Låt aldrig dina trosor visa. Snabbt! Sann eller falsk popquiz:T / F: Din idé att klä upp sig har Gap i stället för Old Navy.

T / F : Du äger samma 'säkra' V-hals i fem olika färger.

T / F: Människor tycker att du är färgblind.Om du svarade 'sant' på någon av ovanstående frågor, är du mitt i en mode nödsituation. Oroa dig inte, men vi kommer att styra dig genom den galna, underbara modemodellen med tips som passar alla livsstil och budget.