Hur man markerar ditt hår hemma och spara pengar

 

1.

Börja med halvhårigt hår som tvättades natten innan. Att försöka lyfta fram nyvasket hår är inte en bra idé eftersom märkningsformuläret kan torka ut håret och kräver lite naturliga oljor för att fungera bäst. Var noga med att borsta eller kamma alla produkter ur håret så att markeringsblandningen träffar de rätta delarna av ditt hår.

2.

Köp ett hemma-märkningssats beroende på den markerade färgen du vill uppnå. Om du vill ha ljusa blonda höjdpunkter, köp en frostkit som La Petite Frost by L 'Oreal. Om du vill ha mjuka, subtila höjdpunkter för ljusbrunt eller mörkt brunt hår, prova L' Oreal Paris Hi-Light Syliste. de som letar efter mer fina höjdpunkter, kan du prova färgstrålar av L 'Oreal Paris.

3.

Markera rutan i ditt utmärkningspaket för instruktioner om hur du använder det hemliga markeringssystemet . Om du har köpt en frosting kit, är chansen att du har en keps och en krok för att dra håret genom och placera markeringskrämmen på. Om du köpte en chunking kit eller subtila höjdkit kommer du förmodligen att hitta en belysningsborste för att borsta på höjdpunkter för en lättare påverkan.

ATT HÖGRE HÅRET MED EN FRÄSTKIT

4.

Se till att du har på en gammal skjorta för att Skydda huden mot missfärgning. Dela håret som du normalt skulle ha på dig. Placera locket på huvudet och dra snyggt runt huvudet. Slå markeringshatten ordentligt runt nacken. Ta markeringen och dra ut hårstycken hålen i locket som en guide. Dra ut håret från alla andra hål, i en snabb rörelse och var säker på att bara dra ut lite hår på en gång. Beroende på hur tung du vill ha den frostade höjdpunkten, kanske du vill gå varje tre hål för en mer subtil frostat markering. Ju fler hål du använder i locket När du drar ut håret, desto mer av en höjdpunkt får du. Tänk på detta när du suger håret genom hålen på locket.

När du är färdig att dra hår genom hålen på markeringslocket, blanda dig runt huvudet, blanda frostat grädde och utvecklare enligt instruktionerna. Lätt frosten över håret som har dragits genom markeringslocket och täcka bara det håret med den medföljande plastpåsen. Låt frostblandningen vara på så länge som anvisningarna säger. Skölj och kondition enligt instruktioner.

HÖG LJ DIN HÅR MED EN SUBTEL HÖGT LJUS ELLER HÄLSNINGSSÄTT

7.

Var noga med att ha en gammal tröja på för att förhindra missfärgning av huden. Läs anvisningarna på markeringspaketet och blanda ingredienserna enligt anvisningarna. Använd markeringsborsten från satsen, dopp den i markeringsblandningen och borsta varje hårspänning som du vill ha markerat. Du kan välja att göra det här slumpmässigt, eller välj ett mönster som spänner ut markeringsfärgen.

8.

Låt färgen vara som anges vid tiden i markeringsrutan. Försök att hålla de ofärgade trådarna borta från de borstade höjdpunkterna så mycket som möjligt genom att hålla sig ganska tysta under markeringsprocessen. En del markeringsblandning kan hamna på obehandlade strängar, men kommer inte att påverka dem för mycket så länge som det mesta av färgen bara är på de behandlade strängarna.

9.

Skölj och Konditionera ditt hår efter den tilldelade tiden på boxen med utmärkande kit. Blås torrt för att förbättra påverkan av de subtila höjdpunkterna eller chunking för att du har den färg du letar efter. Om inte, upprepa den borstade markeringsprocessen igen tills du har de höjdpunkter du vill ha. Du kan bara behöva lägga till ytterligare höjdpunkter i håret du saknade.

HÖGT LIGHT HAIR ANVÄNDER FOLDER

10.

Du kan också få ett markerat utseende från hem lätt med hjälp av en frosting kit, en subtil höjd kit eller en chunking kit och folier. Blanda enkelt framkallningssatsen grädde och utvecklare som anges på rutan. Var säker på att du har en gammal skjorta på för att skydda huden från missfärgning. Rip upp små bitar av folie (du kan använda enkel hushållsfolie) som är ca 4-5 tum bred och 6-8 tum lång. Att ta delar av ditt hår, beroende på hur mycket du vill ha (mer hår för dramatiska höjdpunkter eller chunking, mindre hår för frostning eller subtila höjdpunkter), antingen slumpmässigt eller i ett mönster du väljer.

11. < / p>

Använd handskarna som är utrustade med markeringssatsen, gnugga på markeringsblandningen till varje strängad hårsektion du önskar. En i taget sprida blandningen på ett hårstycke och placera ett litet blad folie under den delen av markerat hår. Vik folien halvt uppåt (längdvis) mot basen av din hårbotten för att täcka hela hårets hår. Vik igen i halv så att folien nu har vikits två gånger, uppåt. Ta sidorna av folien och vik i halv bredd klokt. Du bör nu ha en liten ruta hängande från basen av din hårbotten.

12. Fortsätt att markera hårprofiler och placera folie över sektioner genom att vika dem tre gånger som angivits ovan. När du har den mängd hår som markeras som du väljer, lämna blandningen på håret enligt förklaringen i markeringsrutan. Kontrollera varje hårsträng genom att lyfta hörn av folien och torka av en liten bit hår med en pappershandduk. Om du tycker att du behöver lite mer tid, lämna blandningen på ca 10 minuter längre. Skölj och tillstånd enligt boxens instruktioner.

Att markera ditt hår hemma kan spara mycket pengar i jämförelse med att gå till en salong för att få ditt hår markerat. Salonger, beroende på var du bor och hur länge ditt hår är, kan ladda upp till $50 eller mer för en höjdpunkt som lätt kan göras hemma för omkring $8. Här är några tips som hjälper dig att markera ditt hår hemma och spara pengar. Var försiktig, men beroende på hårets färg och dess tillstånd kan du sluta med en annan höjdpunkt än vad du förväntade dig.