African Wedding Hairstyles

 

Embrace Texture

Om ditt hår har mer av en full, kinkig konsistens, kanske du tror att du har problem hår. Att låta den texturen visa upp på din bröllopsdag säger att du är i kontakt med dina rötter och med dig själv. Använd en liten krämkräm på fuktigt eller handdukstorkat hår och arbeta det från rot till spets. Använd sedan en diffusor (ett fäste för håret som värmer håret utan att blåsa på det) för att torka håret försiktigt. Använd diffusorns fingrar för att koppla krullarna och håll den där tills den sektionen torkas. Avsluta allt med en flexibel hållspray för att göra en vacker, voluminös frisyr som är allt du.

Etniska flätor

Om du vill att ditt afrikanska arv ska visa sig för bröllopet, var inte rädd att välja en mer etnisk flätad stil för att accentuera resten av din mer traditionella ceremoni och klänning. Den här stilen fungerar bäst med en enkel, no-fuss klänning ihop med tropiska blommor. Har ditt hår flätat med små flätor över huvudet av din frisyrer. bröllopsmorgon kan du eller din frisyrer dra ihop dessa flätor i en hästsvans eller en bulle. Vik basen av bunsten eller hästsvansen med ett skrot av tryckt tyg. Tyget kan vara en arv eller bara ett stycke med iögonfallande ljusa färger. Du kan sedan gå nerför gången och omfamna ditt arv.

Smidig och slank

Vissa afrikanska brudar vill ha en mindre traditionell look och vill gå med hår som är slät, slät och berörbar. enkelt görs med hjälp av en frisyr. Se till att du väljer en frisyr som har avslappnat afrikanskt hår förut, eftersom det har sina egna utmaningar. Be om att ditt hår ska vara kemiskt avslappnat och köra igenom med ett rakt järn som använder ånga. Det här utseendet kan göras en dag eller två i ett förskott. På morgonen av bröllopet kan det fräschas upp med en annan runda av det plana järnet för att göra det så smidigt som möjligt. Afrikanska och afroamerikanska kvinnor har unika utmaningar när det gäller att välja frisyren för sin stora dag. Många afrikanska kvinnor har texturerat hår som ibland kan vara svårt. Däremot kan ditt hår göras i en speciell stil som kommer att wow alla dina gäster, men viktigast av allt, ta din förlovades andetag iväg. Leta efter frisyrer som arbetar med ditt hår för att skapa ett perfekt bröllopsutseende.