Asiatiska Kvinnor Frisyrer

 

Kort hår

Frisyrer till kvinna med kort hår kan sträcka sig från enkla bröst till krullar och spikar. Att välja den bästa stilen beror på ett antal faktorer. En är det övergripande utseendet som personen vill ha. Någon som vill ha en mjukare, mildare känsla för hennes frisyr skulle sannolikt ogillar en spiky frisyr. Någon som vill ha en hårdare frisyr kanske inte är nöjd med mjuka krullningar.

Medium Hair

Medium hår kan erbjuda mer flexibilitet med hårstilar än kort eller långt hår. Genom att variera hårets längd på olika ställen kan du skapa olika längder och stilar. För den som vill ha en hård och extrem hårstil kan en del av huvudet vara spikad medan en annan del blir naturlig eller lockig. Medelhår bidrar till krullningar, oavsett om de görs med hjälp av curlers, curling iron eller permanent våg. I många fall är det rakt hår som är naturligt med en vinkelslipning som fungerar väldigt bra.

Långt hår

Långt hår är lite mer begränsande på vissa sätt. Långt hår kan klippas, staplas och formas med clips och stift. I många fall ser det långa håret mycket bra ut med krullar. Många tycker om att ha långt hår med pärlor, och den stilen kan se väldigt bra, antingen rak eller krökt.

Perms u0026 amp; Färger

De flesta asiatiska hår är naturligtvis raka. Även om många i väst ser asiatiskt hår som likformigt svart, finns det många nyanser av hår. Perms fungerar bra med asiatiskt hår. Det kan hjälpa till att använda en perm lösning optimerad för tjockare hår, beroende på håret för att få permanent våg. Att lägga färgstreck, eller till och med helt färga om håret, kan ge effekter som sträcker sig från subtil till extrem. En mängd frisyrer fungerar bra för asiatiska kvinnor. Asiatiskt hår är ofta tjockt, både de enskilda strängarna och den allmänna mängden hår. Detta möjliggör skulptering och formning av den övergripande frisyren med mindre produkt. Hårstilar ska följa den övergripande formen hos människans ansikte och kropp, med skillnader mellan korta, medelstora och långa frisyrer.
PDF:c68