Frisyridéer för Curly-Haired Men

 

Kort

Kortare frisyrer är bra för män som inte vill ha krångel att hantera sitt lockiga hår. En buzz cut kommer att tämma även de vildaste krullarna utan krångel. Om en buzz-stil är för drastisk för din smaka, prova en hårklippning med faux-hawk som är lite längre på toppen men fortfarande mindre än en tum lång. Justin Timberlake är en kändis med lockigt hår som har sportat buzz-cut-looken och Båda ser bra ut med sitt lockiga hår. Vem kan argumentera med mannen som tog 'Sexy Back'?

Medium

Män som är bekväma med att använda stylingprodukter borde prova en medellång skärning. För att hålla sig från en puffig utseende, måste håret klippas var fjärde till sex veckor. En bra stylist kan styra all frizz och tämja vilda krullar.

En annan kändis som träffar de rätta anteckningarna både med sin sång och hans frisyr är Josh Groban. För att efterlikna sin avslappnade stil, släng en palm full av mousse i handen och kamma genom håret, börja med ryggen och arbeta framåt. L och ditt hår lufttorkar i stället för att vända sig till en torktumlare, vilket kan skapa för mycket volym. Undvik dock överskott av hårprodukter, eftersom vågigt hår ber om att bli rörd. Du vill inte att din partners hand ska fånga sig i styva lås.

Långt

Krulligt hår kan dra i en avslappnad våg av vikten av en lång frisyr. Killar med långt, lockigt hår måste se till att deras lås är väl konditionerade. Undvik stylingprodukter. Ditt hår ska vara mjukt vid beröring om du planerar att bära den långsamt.

Längre hår är en mer avslappnad stil. Det är en avslappnad surfer-dude look. Men professionella män kan bära den här frisyren också. Koppla enkelt håret tillbaka till en låg hästsvans för dessa möten. Män kan förbannas med lockigt hår, men de borde inte. Med rätt stil kan lockigt hår vara väldigt sexigt. Frisyrideer för krusiga män är inte begränsade till en enkel look. Berömda män med lockiga maner kan hittas med långa frisyrer till helt buzzed look. Att hitta en look som du känner dig bekväm i är viktig att skräddarsy dina tresses till din egen personliga stil.