Hur handlar du på snygga kläder på en budget

 

1.

Dra nytta av kläder som du redan har i din garderob. Om du till exempel har en stor kjol, men inget att gå med, är en helt ny outfit en onödig kostnad när allt som behövs är en ny jacka eller blus. En vanlig klänning som du är trött på att ha på sig kan upplevas av en fantastisk ny halsduk. Gör en lista över de mode bitar du behöver innan du går ut för att handla. Dessutom kan du följa med en handväska fylld med allt som behöver matchas.

2.

Bli vänlig med säljare i butiker du gillar att handla. De kan vara en underbar informationskälla. De kan berätta när försäljningen kommer att hållas och när slutliga markdowns kommer att tas på varor. Du kan till och med kunna få någon att hålla ett speciellt föremål för dig, något som du har tittat på när det går igenom en prisnedsättning.

3.

Gör din dator din handla med ombud. Tänk på auktionswebbplatser för alla dina klädbehov. Hundratals fynd är tillgängliga varje dag. Leta efter säljare med en solid rekord av positiv feedback. Jämförelsebutik för online-fynd med hjälp av webbplatser som listas i källorna nedan. köpa skor kan du inte slå några av de elektroniska källorna till bra priser på skor, särskilt de som tillåter dig fri frakt --- både för din beställning och för artiklar som behöver returneras.

4 .

Dra nytta av de otroliga köperna hos sändningsaffärer. Dessa butiker är fulla av nästan nya saker som kvinnor har vänt över till affären för att sälja, vilket ger säljarna en procentandel av vinsten. Det här är en särskilt bra källa för klädkläder, eftersom kvinnorna som bär kläder in ofta har köpt ett speciellt tillfälle klänning som de inte vill ha på sig igen. Och du kan överväga att föra in några av dina egna kläder att sätta på sändningen. i det här fallet får du rabatt eller 'inlämning' för ett objekt du vill köpa.

5.

Köp i slutet av säsongen. Leta efter försäljning, särskilt i stora varuhus, där säsongens varor är enormt diskonterade. Förutom de 75 procent rabatt som de erbjuder så småningom, kan butikerna även köra kuponger för en extra procentandel - för så mycket som ytterligare 40 procent i den lokala tidningen under försäljningsdagarna. En $100 klänning, under sådana omständigheter, skulle sälja för $15.

Tips och varningar

  • Vänta inte att hitta ett speciellt tillfälle klänning i sista minuten. Köp ett par dressy outfits när du ser dem till fyndpriser. De kommer att vänta i din garderob för dig när du behöver dem.
  • Kontrollera alltid alla kläder du köper till fyndpriser för fel innan du betalar för dem --- de kan inte returneras.
  • Klä på mode betyder inte nödvändigtvis att man spenderar en förmögenhet. Genom att lära sig en liten mode shopping know-how, kommer du att kunna hitta en fantastisk garderob till budgetbesparande priser. Genom att utnyttja det du redan har, göra vänner med säljare, med tanke på online-auktioner och sändningsaffärer , kan du komma med otroliga dräkter till otroligt låga priser. När du har spenderat tid genom att titta på modetidningar för att avgöra vilken 'look' du vill uppnå genom dina kläder val, utnyttja följande steg för att handla fashionabla kläder på en budget.