Hur man gör en denimjacka smalare

 

1.

Slå en halsduk eller spänne ett bälte runt den minsta delen av midjan. Detta gör att du kan visa dina kurvor, även om din denimjacka är boxig.

2.

Använd en fylligare kjol med din jacka istället för mager byxor. Kjolen kommer att skapa mer balans och kompensera det faktum att jackan är större än den behöver.

3.

Färg din jeanjacka med en marinblå eller svart. Genom att använda Ritfärgpulver eller Dylon-maskinfärg kan du förvandla din jacka hemma. En mörkare denim är alltid smidigare än en lättare.

4.

Ta bort sömmarna på jackans sidor och sätt sedan fast en ny söm som passar din kropp . Vänd jackan inuti och sy den nya sömmen du märkt med stiften.

5.

Klipp jackan så kortare och lämna sömmen oavslutad för ett hårdare utseende. Kortare jackor slår vanligen på mitten av dina revben och kommer att göra ditt torso-utseende kortare och dina ben längre.

Tips och varningar

  • Hitta tillbehör i ditt garderob så du behöver inte handla för nya. Efter att du har färgat din jacka, blötlägg den i mjukningsmjukmedel, så det kommer att ha en sliten mjukhet.
  • Vänd jackan inuti innan du syr. du kommer att se din sömnad. För att förhindra att klädfärgen förstör andra kläder, springa tvättmaskinen en gång utan kläder innan du tvättar.
  • Denim jackor är klassiska och borde vara en del i alles klädkammare. Jeanjackor har dock kommit långt sedan 1980-talet och är nu utformade med mer moderna stilar i åtanke, till exempel puffade ärmar och peplum-midjor. Medan du kanske inte kunna köpa en uppdaterad denimjacka, du kan använda hemtillbehör såväl som din kreativitet för att ge din jacka en snyggare design. Läs vidare för att lära dig hur din jeansjacka kan göra att du ser smal ut.