Hur man gör en naturlig mandel kropp lotion

 

1.

Kombinera 1/2 kopp söt mandelolja, 1/2 kopp destillerat vatten och 1 msk. av flytande lecitin i en blandare. Söt mandelolja är den perfekta bäroljan för att göra naturliga kroppslotioner eftersom det är lätt och absorberar snabbt i huden. Denna naturliga olja har en lätt, nutty arom och det kan minska fina linjer och rynkor, öka hudens elasticitet och skydda de utsatta yttre hudskikten.

2.

Krama oljan från fyra 400 IE E-vitaminkapslar i din naturliga kropps-lotionsblandning. Vitamin E skyddar och läker huden, vilket gör det till ett värdefullt tillskott till någon hudvårdsprodukt.

3.

Lägg till 10 droppar vaniljolja till blandaren. Blanda ingredienserna på 'piska' eller 'grädde' tills du har nått jämn konsistens. Häll försiktigt ingredienserna i en flaska med ett tätt passande lock.

4.

Förvara din naturliga mandelolja i kylen för att förlänga hållbarheten. Skaka flaskan bra före varje användning och applicera dagligen för vacker, fuktad hud.

Hudvårdsprodukter, inklusive kroppsrök, är bland de dyraste objekten i din lokala stormarknad. Ofta full av hårda kemikalier, färgämnen och konserveringsmedel, väljer många människor att köpa ännu dyrare naturliga kroppsrök. Men att göra egna naturliga lotioner hemma är överkomligt, och du kan vara säker på att din lotion innehåller naturliga kvalitetsprodukter.