Hur man gör en naturlig yoghurt handkräm

 

1.

Kombinera 1/2 kopp vetexsolja och 1 oz. av bivax i toppen av en dubbelpanna. Värm blandningen långsamt tills vaxet smälter. Överhettning kan skada oljens helande delar, så se till att blandningen aldrig blir för het för att röra.

2.

Mät 1/4 kopp av all naturlig yoghurt i en blandare. Krama oljan från fyra 400 IE E-vitaminkapslar i bländaren.

3.

Placera locket på mixern och sätt på den till den lägsta inställningen. Häll långsamt varmt vax och oljeblandning i mixern och tillsätt 10droppar av din favoritolja. Använd citron för att stärka och bleka dina naglar, lövblad för att lindra artritens smärta, enbär för att lugna nerverna eller din egen favorit.

4.

Håll blandaren churning tills blandningen svalnar och förtjockar i en jämn grädde. Stäng av bländaren och sked din färdiga handkräm i en burk med ett tätt passande lock. Låt din handkräm svalna helt före tätning.

5.

Förvara din grädde i kylskåp och använd dagligen för bästa resultat. Du ska hålla cirka en månad om du håller i kylskåp.

Tips och varningar

  • Ställ inte in en annan olja för vetegroddaroljan. Vetexsolja är ett naturligt konserveringsmedel som förlänger hållarens livslängd.
  • Om du är gravid, kontakta en aromaterapeut vid val av eteriska oljor.
  • Skönhetsprodukter är bland de dyraste objekten i din lokala stormarknad, särskilt de som hävdar att de ska tillverkas av alla naturliga ingredienser. Lyckligtvis är det enkelt och enkelt att göra egna naturliga handkrämer.