Hur man vitar dina tänder med hjälp av naturliga ingredienser

 

1.

En av mina favorit naturliga ingredienser, bakpulver kan användas för så många olika saker, inklusive vitare tänder. De flesta tandläkare är överens om att det är säkert att använda och det fungerar snabbt. Du kan helt enkelt vattna en tandborste och doppa den i lite natron och borsta som vanligt. Om smaken stör dig, lägg bara lite tandkräm på borsten innan du borstar. Skölj munnen med vatten.

2.

Peroxid finns i de flesta hem och det är billigt, vilket är ett plus. Bara borsta tänderna som du normalt gör och sväng sedan ett par teskedar runt munnen i en minut. Spola ut peroxiden och skölj den väl med vatten efter svängning. Du kan också bara doppa en bomullspinne i peroxiden och gnugga över dina tänder.

3.

När man använder jordgubbar för att bleka tänder kan man antingen skära en bär i halva och gnida klippa sidan över dina tänder eller använd en gaffel för att masha den och använd sedan mosad bär som en tandkräm. Eftersom jordgubbar innehåller syra och naturliga sockerarter, är det viktigt att borsta tänderna direkt efter applicering av jordgubbarna.

Tips och varningar

  • Några av ingredienserna Används i artikeln kan kombineras för ännu större blekningseffekt.
  • Oavsett vilka ingredienser som används, var noga med att skölj munnen väl med vatten när det är klart.
  • Kom ihåg att våra tänder har En naturligt ljus, gulaktig toning på grund av kalcium, en viktig del av tandemaljen.
  • Det finns vissa beteenden som kan öka likheten hos gula tänder, såsom att dricka kaffe, te och läsk och röka.
  • Optimal vitare kan ta några veckor, så förvänta dig inte snövit tänder över natten.
  • Begränsa användningen av dessa objekt till 3 eller 4 dagar i veckan.
  • < li> Om dina tänder är gula från insidan, som till exempel på grund av antibiotikabehandling, är det enda verkliga sättet att bleka tänderna med laserbehandling. Vem vill inte ha det ljusa vita leendet sportat av många filmstjärnor? Till skillnad från våra kända motsvarigheter, kan de flesta av oss inte ha flera resor till tandläkaren och även blekningslisterna är utom räckhåll för många. Varför inte ge några naturliga och billigare artiklar ett försök?