Korta Hair Prom Styles

 

Halle Berry

Kort hår kräver en ny snitt att se polerad. Helst bör håret vara mer än att bara klippa. Det ska skäras till en kort frisyr, en frisör. Det finns ett antal frisyrer som inte bara ser fantastiska ut på festivalen men också nästa dag när du verkligen behöver ett bra snitt för att falla tillbaka. Halle Berrys korta frisyr var en gång känd som en pixie-stil. Med sina korta spikar och slumpmässiga vågor är pixien en snitt som visar en skicklig hand av en professionell. Naturligt lockigt hår fungerar bra med en pixie cut, men även rakt hår kan skäras i denna stil. eller gel kan hjälpa håret att hålla sig spikigt under värmen och hända på kvällen.

Posh s Bob

Posh Spice aka Victoria Beckham bär hennes hår i kort asymmetrisk snitt. Denna look är så cool just nu. Den slanka, tousleda finishen med långa smälliga smällar gör ett stort uttalande på Prom Night. Posh har rykte för sin oöverträffade stilstil i mode och kändisar.

Om du bär Poshs hår kommer du att ge dig några av de kvaliteterna nattens prom. Poshs hår är inte väldigt tjockt. Det är skönheten i det. Med tjockt hår som Kate Gosselin s av Jon u0026 Kate Plus 8 ser den här bobhåran också bra ut, men överraskande ser det bättre ut med Poshs hårvikt och textur. Så för dig flickor som trodde att du behövde långt hår på prom, bära det kort och bära det stolt.

Katie Holmes

Under Katie Holmes 'kort sexig frisyr är en bra snitt. Katie s bob är asymmetrisk som Posh s men erbjuder ännu mer mångsidighet. Katie s bob kan bäras med stora fulla knäckar eller helt eller delvis i pannan. Med sin tousled look att förlora lockar, skulle den här stilen som bäras på Prom Night ge dig lite av Katie s energi och plocka. Prom tid kan vara den tid du ser en riktigt bra professionell för en mycket skulpterad frisyr som Katie s. Ditt korta hår säger mycket om din energi, tillvägagångssätt till livet och singular look. Det är du. Men på promtid är det inte obligatoriskt att ha långa, flytande lås? Ditt korta hår kan se bra ut på prom natt. Motstå frestelsen att lägga till hår för detta speciella tillfälle. Ha på dig ditt korta hår och bli vacker.