Moderna frisyrer för kort hår

 

Short Spiky Bob

Den korta spikiga boben är en bra titt för nästan alla tillfällen. Det är lätt att torka och stila och passar de flesta ansiktsformer. Fråga din stylist att stack din bob extra högt i ryggen och klippa dina sidor och smäll i en vinkel för ett skiktat, modernt utseende.

Stil din skärning med hårgel och en hårtork. Tvätta ditt hår och gnid sedan en dime-stor mängd gel mellan dina palmer. Dra ditt finger genom håret och belägg hela huvudet med gelén. Låt det lufttorka i några minuter. Torka håret med hårtorken och vänd huvudet upp och ner för att få sidorna och framsidan. Använd en stor rund borste för att styra ändarna. liten mängd pomade i dina handflator och springa fingrarna genom ditt torkade hår. Fokusera på dina skiktade ändar med pomaden för att accentuera den skarpa, rakhyvelklippningen. Spray håret med hårspray.

Short Back Long Bangs

Kort hår i ryggen med långa halsar ser bra ut på kvinnor med starka egenskaper och käftlinje. Accentuera dina långa smällar med ljusa, bitar y höjdpunkter för en mer modern, uppdaterad effekt.

Hårets baksida ska vara bara en fjärdedel av en tum lång. Håll sidorna lite längre och håll toppen av ditt hår från kronan framåt, lång och skiktad. Låt dina knoppar växa så länge som haklängden. Om du gillar kortare pälsar, klipp dem inte kortare än näslängden och laga dem.

Stil det här 'Använd pomade och en hårborste. Gnid en mängder av pomad mellan dina palmer och applicera på torra smällar. Kör fingrarna genom dina knoppar flera gånger och dra dem framåt. din smäll över till ena sidan när pomaden är fullt applicerad och lätt sprutas med hårspray.

Super Short Pixie Look

Denna korta sofistikerade stil är lätt att utforma och underhålla. En bra stylist som kan förse dig med en professionell klippa är nyckeln till att den här stilen fungerar bra.

Håret ska skäras ungefär två inches till en och en halv om ditt huvud. Din knäppning ska hållas kort och spikig och din stylist ska laga detta skära runt huvudet.

Stil din snygga skärning med hård hårgel. Tvätta och handduk torka håret. Håret kommer att torka snabbt på grund av kort längd. Gnid en dime stor mängd hård hårgel mellan dina palmer och arbeta båda händerna genom hela ditt huvud. Arbeta snabbt, knippa dina lager mellan yo fingrarna och dra dem utåt och uppåt för att lyfta klippet och lägga till kroppen.

Vänd ditt huvud över och springa fingrarna genom baksidan och under din hårlinje och använd en mjuk borste för att tämja och rikta hårbitar till sidan för att ge klippet en vindblåst look. Kort hår är mer populärt än någonsin tack vare en rad kändisar och modeller sportigt smart kort dos. Få den Hollywood eller landningsbanan med en kort modern frisyr som kommer att vända huvudet på gatan. Skönheten i en kort frisyr är att de flesta stilar inte kräver en enorm mängd underhåll. Använd hårgel, pomade, hårborste, hårtork och hårspray för att få rätt utseende.