Sassy frisyrer

 

Klipp

Om du letar efter snyggt hår ger en kort, snygg snitt en känsla av ungdom, självförtroende och höga andar. Leta efter ett snitt som tar hänsyn till ansiktsformen. Hjärtformat ansikte kommer att se snyggare ut med en hårklippning som har mer volym ovanpå, om ditt ansikte är mer rundformat, skulle du se bättre ut med en pixie cut. Fråga din frisyrer för en kort, texturerad klippning som du kan manipulera enligt dina förändrade humör.

Färg

Även om du inte vill klippa ditt hår kort, kan du förbättra texturen med djärv färgning. För ett snyggare utseende framhävdar du ditt säkrare, utbrett utseende till fördel för stora bitar av färg. Välja färgerna i blond och brunettfamiljen, eller gå lite mer vild med sassy neonfärger som rosa eller rött. Även om du arbetar i ett jobb där ljusa färger eller extrema skärningar inte är lämpliga kan du använda tillfällig färg eller markera endast platser på undersidan av ditt hår så att du ibland får en liten färgkollage.

Stil

Om du inte vill ändra någonting om ditt hår och skulle vilja ha samma skärning och färg, kan du använda några stylinghjälpmedel för att skapa en sassy stil med det hårklipp som du för närvarande har. Med bobbypinnar och lite efterbehandling kan du skapa ett sassy utseende som håller hela dagen. Börja med att väta hår eller arbeta med handdukstorkat hår. Separera håret på toppen av ditt huvud, från ditt slag till din krona, i 2-tums sektioner. Börja med en precis ovanför örat, vrid det hela vägen tillbaka till din krona och säkra med en bobby pin. Fortsätt att göra hela ditt huvud med den här tekniken. Du kan lämna ditt hår ner, eller dra det i en rörig bulle för en texturerad, sassy stil. Om du letar efter ett sätt att krydda ditt utseende, överväg att byta din frisyr. Beroende på snittet, färgen och stilen kan ditt hår säga mycket om dig, och du kan använda den för att få din personlighet att sticka ut lite mer. En sassy frisyr är en liten förändring som kan ge dig stora resultat på det sätt du uppfattar.