Bob Haircuts för fint hår

 

Bobbing Fine Hair

Förutom att det är lågt i volymen, är fint hår lätt skadat. En kort till mid-length bob är en populär frisyr eftersom den behandlar båda dessa problem. Att hålla ditt hår kort och trimma det ofta är ett bra sätt att minska splittrade ändar.

En bob skärs vanligtvis i flera lager runt ansiktet för att öka volymen. Kvinnor med vågigt eller lockigt hår kan få ett retroutseende genom att låta deras naturliga hårtextur uttrycka sig med den här frisyren.

Traditionell Bob

En traditionell bob är skuren för att tappa inåt och krama ansiktet nära hela vägen huvudet. Kvinnor med runda ansikten och fint hår bör välja en traditionell bob som slutar strax under haklängden. Detta håller det från att lägga bredd i ansiktet.

Håret är längdriktat och kan göras bakom öronen eller slitna lös runt ansiktet. Denna bob fungerar bra för fint, rakt hår så länge som det finns tillräckligt med skikt.

Short Bob

En kort bob är en bra titt på yngre kvinnor och de med aktiva livsstilar. Denna bob är beskuren väldigt kort runt ryggen och sidorna för att minimera stylingstiden. Håll de kortaste delarna av denna snitt åtminstone 1 tum lång för att förhindra att hårbotten ska visas.

Framsidan av den här bobben är texturerad så att den faller över dina kinder i lager. Den här stilen kan innehålla wispy, sidobeväpna pärlor för att lägga till intresse och en modern känsla. Ett ovalt ansikte är den bästa formen för att dra av ultra-korta frisyrer så här.

Inverted Bob

Den inverterade bob frisyren är kortare i ryggen och vinklad längre mot framsidan, som ramar ditt ansikte. Det är generellt staplat högt för att lägga till extra volym på baksidan av ditt huvud. Det kan också ha en mjuk, fjädringseffekt i nackens nacke för att få stilen att bli mindre svår.

Kvinnor med längre ansikten ser bra ut med en inverterad bob som slutar nära käken. Detta lägger till en horisontell linje som bryter upp ansiktets längd.

Båtar att undvika

Människor med fint hår borde undvika axel längd bob stilar eftersom de tenderar att dra håret platt mot hårbotten. En A-line bob med rak smäll över framsidan är en annan nej till denna hårgrupp. Den stora mängden hår som dras fram för att skapa smärtan kommer att lämna huvudet av ditt huvud exponerat.

För bästa resultat, välj alltid en bob frisyr som kräver lite blåstorkning eller rätning. Detta hjälper till att hålla fina hår friskare. Fint hår består av strängar som är mindre i diameter än genomsnittet. Termen används också för att hänvisa till gallring. Fint, lockigt hår tenderar att vara krusigt. Limpness och brist på volym är typiska problem för kvinnor som har tunt, rakt hår. Att få rätt klipp för denna hårtyp handlar om att ditt hår ska bli fullare och hälsosammare.