Enkla sätt att göra ditt hår

 

Bestämning av hårtyperna

Den typ av hår du har kan avgöra hur många olika och enkla sätt du kan utforma det. De flesta med fint hår kan upptäcka att deras hår kan vara svårt att stila på vissa sätt och att hålla lockar, om inte mycket av produkten används, vilket kan ta mycket tid och ansträngning. Fint hår är också lättare att räta ut och torkar snabbare. Medan medelstort till tjockare hår kan hålla stilar enklare, eftersom det finns mer hår involverade, kan det också ta betydande tid och ansträngning att utforma och kan ta mer tid att torka.

Enkla sätt att utforma hårtyper

När Det är inte så många stilar att välja mellan. Både män och kvinnor, genom åldrande eller ärftliga, kan möta frågan om tunnare hår. Flätor och updos är enkla stilar för hår, eftersom de kan gömma sig det faktum att håret är väldigt tunt och det finns många olika alternativ. Många av dessa stilar kan uppnås genom att spruta hårspray på dina lås och borsta dem ut innan de flätas eller knyts tillbaka för att skapa illusionen av fylligare hår. Ett annat enkelt sätt att skapa mer volym är att sätta in delar av håret på stora kardborrband efter blåsningstorkning och låt dem ställa i 10 minuter. Detta skapar också extra volym och när du bär ditt hår ner, blir det mindre sprött, som finare hår tenderar att göra något annat.

När du hittar stilar för att rymma hår som är tjockare eller längre, är det bäst att välja en stil som inte har ram, eftersom de tenderar att vara svåra att stila, eftersom de är lätt och nästan aldrig liggande. Eftersom tjockare hår kan bli offer för frusning och kan ta längre tid att stila, är enklare stilar de som kräver rättare hår. De flesta hår som är tjocka kommer att falla bättre när längden är längre och har några lager. Ett bra sätt att uppnå en enkel stil är att skapa subtila krökningar, eller räta ut ditt hår. Du kan skapa en enkel frizzfri stil genom borstning och avskärning av bitar av hår och sedan curling dem med ett 1-tums krulljärn. När du har krullat hela håret kan du skaka krullarna lös medan du applicerar en medelhårig hårspray och bära den ner, eller binda den tillbaka till en låglökande hästsvans. Några av de allra första attributen till håret dateras så tidigt som 4000 B.C., när egyptierna konstruerade kamar ur torkade fiskben. Så länge håret har funnits har det alltid spelat en viktig roll i kvinnornas liv över hela världen. Det sätt på vilket håret skärs och stylas kan ställa in tonen för ditt övergripande utseende. Kvinnor har många skäl att välja olika stilar; Några vill ha frisyrer som är snabba med lite underhåll, och andra tycker inte om att lägga in lite mer ansträngning.