Heta korta frisyrer

 

Asymmetrisk Bob

En varm kort hårstil som är trendig just nu är den asymmetriska bobben. Denna frisyr är kort i ryggen (ibland även rakad helt) och längre fram. Håret som löper från öronen till framsidan av ansiktet är skuren i en snedställning så att de främre hårsträngarna löper långt och borstar längs hakets botten. Du kan också skapa en ensidig bob, där endast ena sidan av håret är lång, med den andra sidan kortare och skjutit bakom örat.

Hoppas tillbaka

Ett svept utseende som gör att du ser ut som du är i rörelse, är också en populär kort frisyr. Med detta utseende lockas locken bakåt bort från ansiktet (inga knoppar). Krullarna ska göras hela vägen från pannan till nacken, med alla krullarna som pekar mot huvudets krona. Använd en hållspray eller mousse för att hålla håret på plats.

Slutligen, använd en breddad kam för att dra ut krullarna något och flytta allt till baksidan. Resultatet är en hård, svepad look som kan bäras på dagtid på språng eller medan ute för en natt på stan. Du kan också hoppa över krullen, moussen eller gelen ditt hår och bara kamma ditt hår.

Razor Cut

En annan mycket modern och djärv kort frisyr är rakhyvelklippt look. Du behöver en professionell frisör för att skapa detta utseende. Håret måste skäras på olika ställen med en mycket skarp rakhyvel för att skapa trubbiga, ojämna vilda lås (se 'Referenser' för ett exempel). Håret behöver inte flyttas i en viss riktning --- det kan peka i alla riktningar om du vill. Du kan också välja att få stylisten att klippa håret med rakhyvel så att det går enstaka fram, bak, ner, upp eller till vardera sidan.) Behåll denna stil med mousse, ett plattjärn och fingrar. När en frisyr anses vara het, är den trendig, sexig och vågad. Stilen bärs av alla från kändisar till den genomsnittliga Jane på gatan. Oavsett om du alltid har slitit ditt hår kort eller nyligen bestämt dig för att hugga av håret för att prova den korta looken, finns det ett antal heta stilar som du kan välja mellan.