Hur använder jag Crinolines?

 

1.

Använd den crinoline som går med din klänning. Den minsta fullheten arbetar med en A-line klänning. Huvudfunktionen är att eliminera genomskinlighet av andra underkläder. Medellång crinoline fungerar med silhuetten av en klänning som är stram i midjan men flairar på botten. Den helt fulla eller stora krinolinen skapades för klänningen med en bred omkrets längst ner eller för att ge bollen kappa som ser på en prinsessa.

2.

Välj en crinoline som är rätt längd. Avsluta botten strax före fotleden så att du inte drar men det är tillräckligt lång för att skydda botten av din klänning. En regel att följa är att bära crinoline 2 inches från golvet.

3.

Prova olika midjeförslutningar. Förslutningen bestämmer komforten och hur klänningen ser ut. Välj den mest bekväma från dragsko, cinch, elastik, blixtlås, krok och öga, kardborreband och sy-in. Att ha på sig en välutrustad crinoline betyder att den överensstämmer med formen på din kropp och klänningen.

4.

Testa crinoline med klänningen innan du bär den. Böj dig över, sätt dig ner och gå runt för att försäkra dig om att crinoline inte hindrar dig.

Tips och varningar

  • Håll krinolinen pressad när du har
  • Du måste bära crinoline länge så var bekväm.
  • Använd midjemått för crinoline, inte klänningens storlek.
  • Moderna crinoline är bekvämare än de som våra förfäder bar. Borta är de styva strama krinolinerna från det förflutna. Idag är crinoline mjukt, flödande och komplimangera klänningen. Crinoliner är underkläder som bärs med formella klänningar och bröllopsklänningar för att ge dem fullhet och det extra feminina utseendet. Den rätta crinoline är nödvändig för att forma klänningen och ha på rätt passform kan ta dig genom ditt bröllop eller prom med komfort.