Hur man använder Low-SPF Suntanning Lotion

 

1.

Vet hur länge du normalt kan stanna i solen innan du brinner. Detta hjälper dig att välja en solbränningslotion med lämplig SPF. Med en SPF på 2, kan du stanna i solen dubbelt så länge utan att bli bränd.

2.

Välj en solbrännings-lotion med rika mjukgörare för att hjälpa din hud att återhämta sig från torkningseffekter av garvning. Kakaosmör, sheasmör och aloe är populära tanning lotion moisturizers.

3.

Använd din låga SPF-solarium i ett år efter köpet. De skyddande beståndsdelarna i solarium börjar försämras efter ett år och oljorna kan börja separera.

4.

Exfoliera huden med en tvättduk eller loofah-svamp innan du applicerar låg SPF-sol solarium. Sloughing av döda celler hjälper de aktiva ingredienserna i solbrännan att tränga in i huden.

5.

Applicera den låga SPF-solrosoljan generellt. Experter rekommenderar att du använder tillräckligt mycket lotion för att fylla ett glas med glasögon om du vill ha tillräcklig täckning över hela kroppen.

6. Applicera solarium efter svättning eller svettning. Även om många solrosformiga formler är vattentäta kan de komma ifrån när du handdukar torr.

SPF avser solskyddsfaktorn i en solarium eller solskyddsmedel. Även om SPF-nivåer sträcker sig från 2 till 70, har solbadkroppar en SPF på 6 eller mindre. Att använda en solarium med låg SPF är att föredra för att använda icke-SPF-oljor. De låga halterna av solskyddsmedel i en solarium kan hjälpa till att skydda din hud från att brinna medan du långsamt utvecklar din solbränna.