Hur man är 'Stripper Hot'

 

1.

Gör dig själv en prioritet! Det är inget fel att ta lite tid ut ur din dag för att göra dig vacker. Kvinnor bär så mycket skuld med dem när det gäller att göra saker för sig själva. Du är en värdefull människa, så uppför dig som en. Att älska dig själv gör dig inte självisk, och bra självkänsla kommer att gynna dig i alla aspekter av ditt liv.

2.

Håll hydratiserad. Jag vet att det har sagts tusen gånger förut, men det är för att det är sant. Drick mycket vatten, om du inte gillar smaken av det, använd kristallljus eller dricka te. Var noga med att få mycket vätskor varje dag. (Soda tycker inte, jag önskar det gjorde, men det gör det inte, ledsen.)

3.

Fuktar! Varje dag, precis efter din dusch. Handduk av och gnugga lotionen överallt medan din hud fortfarande är fuktig. Om du har fet hud, köp sedan lotion som är gjord för fet hud, men du behöver fortfarande fuktas dagligen. Detta kommer att göra din hud så mjuk och du kommer se förbättringar, så länge du är konsekvent.

4. Använd solskydd! Varje dag, även på vintern. Solen bryr sig inte om hur varmt eller kallt det är ute, det kommer fortfarande att skada din hud. Du måste också återanvända den om du spenderar långa perioder utanför eller om du simmar eller svettar.

För att spara tid blandar jag min lotion och solskyddsmedel tillsammans (eftersom min solskyddsmedel är mycket tjock) och applicerar dem på hela min kropp efter min nattliga dusch. Jag återanvänder solskyddsmedel på morgonen till mitt ansikte och armar och alla del av min kropp som inte täcks av kläder under dagen.

5. Var försiktig med ditt hår. Om du kan hoppa över schampo för en dag eller två då och då, gör det, ge ditt hår en vila från alla produkter. Om du är på den feta sidan (känner dig inte dålig, tvättar jag det dagligen), men var försiktig och använd balsam. Sluta din dusch genom att skölja håret med vatten så kallt som du kan stå . Handduk ditt hårtorka och kör en liten mängd avfrämjande ledighet i balsam genom ditt hår. Låt det torka lite innan du kammar genom.

6.

Se din diet. Det betyder inte att du sulter dig själv, eller äter ingenting annat än morotspinnar. Gör ett försök att äta naturliga livsmedel och undvik förpackade, bearbetade livsmedel. Ät mer grönsaker och mindre skräpmat.

7.

Träna regelbundet. Strippare tränar varje gång de går till jobbet, det är en av anledningarna till att de blir så luta. Hitta en aktivitet som du tycker om och gör det!

8.

Undvik alkohol och tobaksprodukter. Jag föreslår inte att du registrerar dig för AA eller bojkottar din lokala bar, men alkohol och tobak kommer att åldras dig. En tillfällig dryck är bra, men för mycket kommer det helt enkelt att undergräva allt du gör för att vara vacker.

9.

Lär dig om sminktekniker via böcker eller internet. Du måste hitta de tekniker som fungerar för dina individuella funktioner. Det finns en mängd information tillgänglig för dig här online. Men om du vet väldigt lite om smink, ta en tur till kosmetikdisken. Damerna kommer gärna ge dig en makeover och visa dig några tips i hopp om att du kommer att köpa några av deras produkter.

10.

Slutligen var uppmärksam på detaljerna . Att göra något så enkelt som att plocka dina ögonbryn, bleka dina tänder, eller arkivera och måla dina naglar kan göra stor skillnad och få dig att se mycket mer polerad och sätta ihop.

Tips och varningar

  • Jag vill bara ta itu med att många strippare inte följer dessa steg. De dricker och röker och sulter sig själva. Innan någon skriver att i kommentarerna vill jag bara påminna alla att dansare som missbrukar sig med droger och alkohol brukar se ut som att torka upp gamla hågar vid 35 års ålder. Det är inte den snyggare som jag går med med den här artikeln .
  • Den här artikeln kan verka dumt för vissa, men som dansare har jag blivit frågad många gånger av kvinnor in och ut ur klubben:
    'Jag är ganska nu, men jag vill bli varm, strippa het , hur gör jag det? '

    Verkligheten är att vi ser ut som alla andra för det mesta. Den enda skillnaden är att vi tar mer tid under vår dagliga skönhetsrutin. Genom att göra detta kommer du att få en bättre bas, så att du verkligen kan göra dig själv på en speciell natt.