Hur man får en inomhus tan

 

1.

Börja peeling din kropp minst en vecka innan du går in för garvning sessioner. En mjuk och smidig hud kommer att lysa bättre. Använd också en fuktighetskräm regelbundet. Igen har en fuktig hud bättre.

2.

Du måste applicera en bra inomhus solarium före din session. Det är bäst att göra ett par timmar innan din session, eftersom det gör att kroppen absorberar lotionen för bättre resultat.

3.

Du kanske känner för att du nickar av i den bekväma solbränna säng, undvik det. Om du vill ha en jämn solbränna utan uteblivna fläckar, var noga med att hålla händerna i rörelse. Ändra också kroppens kropp för att sola jämnt.

4.

Ligga ner med benen sönder så att dina ben brunas jämnt inuti. Undvik också att använda en kudde så att området under hakan blir solbränt.

5.

En session i solarium kommer att uttorka din hud. Kom ihåg att fukta huden. Detta kommer också att hjälpa dig att behålla solbränna bättre.

6.

Du behöver ett par solbränningar varje vecka för att få en jämn solbränna. När din kropp är solbränd, kan du ta en gång i veckan för att behålla den gyllene solbränna.

7.

Vissa experter rekommenderar att en dusch innan din solbränna session hjälper till att öppna dina porer och låter huden andas. Detta hjälper till att uppnå ett bättre resultat.

8.

Med några saker i åtanke kan du enkelt få en härlig solbränna inomhus också. Kom ihåg att fortsätta din exfoliering och fuktgivande kropp varje dag för att få det bra solbränna du vill ha.

Så du är inte en solig person, men vill du ha solbränna? Det är inget problem att du kan stanna inomhus och fortfarande få den härliga gyllene kroppen som kommer att vara varandras avund.

Det är ganska möjligt att få en solbränd kropp genom att använda en solarium på en salong. Innan du besluta att gå in för dessa inomhus garvning sessioner här är några saker som hjälper dig att sola bättre.