Hur man gör asiatiska ögon ser enorma ut

 

1.

Använd cirkellinser. Dessa är kontaktlinser som har en mörk ring för att få din iris att visa sig större än den faktiskt är. De är populära i Kina och Korea för att göra asiatiska ögon verkar större. Applicera enligt tillverkarens instruktioner.

Använd concealer för att bli av med mörka ögoncirklar, vilket kan göra dina asiatiska ögon verkar mindre än de faktiskt är. Börja med en nyans som är mörkare än din hudton, applicera liberalt under ögonen och blanda in med fingertopparna. Lägg sedan till några dabs concealer en nyans ljusare än din hudton och blanda med fingrarna.

3.

Välj tre komplementära färger i ögonskuggan i ljusa, medelstora och mörka nyanser. Applicera den ljusaste nyansen över hela ögonlocket. Applicera mellanslitan strax ovanför linjen och sträck utåt. Applicera den mörkaste nyansen till det yttre hörnet av ögonlocket, precis ovanför linjelinjen, för definition. Denna teknik kommer att göra asiatiska ögon ser större ut än mycket arbete.

4.

Applicera svart eyeliner till Lyssna på ögonfransarna, så nära ögonlocket som möjligt. Bläddra med eyelinerpenningen i slutet av lashlinjen.

5.

Skruva på ögonfransarna, som detta öppnar ögonen upp, och kommer att göra asiatiska ögon ser enorma ut i jämförelse med ojämna ögonfransar. Använd en ögonfranskräm för detta steg, enligt tillverkarens instruktioner.

6.

Applicera mörkfärgad mascara i ögonfransarnas övre och nedre del, men först efter att de ' har blivit krökt.

Använd en vitögonpenna för att spåra vattenlinjen på botten av ögat och applicera sedan en liten del av det vita ögonlocket på det inre hörnet av ögat för att reflektera ljuset. Detta öppnar också asiatiska ögon och får dem att visa sig större.

Tips och varningar

  • Cirkelkontaktlinser kan köpas från din lokala optiker eller sjukhus . Om alla dessa metoder inte är praktiska för dig, använd bara de du kan, och dina ögon kommer att bli större än de gjorde utan smink.
  • Applicera aldrig svart eyeliner på vattenlinjen om du har asiatiska ögon. Detta får dem att visas mycket mindre än de är.
  • Om du vill göra dina asiatiska ögon ser enorma ut, måste du gå igenom en smink av sminkstillämpning. Men med vissa tekniker, varav många är lätta att utföra hemma, kan det orsaka en optisk illusion av sorters att göra ögonen ser större ut än de faktiskt är.