Hur man gör en naturlig nagel whitening handkräm

 

1.

Mät 2 oz. av bivax och 1 kopp extra jungfrulig eller kallpressad söt mandelolja i den övre delen av din dubbla panna. Värm blandningen långsamt, tills vaxet smälter. Inte överhett oljan, eftersom höga temperaturer förstör de helande elementen i oljan. Vax- och oljeblandningen får aldrig bli så varm att du inte kan röra den.

2.

p> Lätt värm 1 kopp vatten i en separat kastrull. Häll det varma vattnet i mixern och tillsätt oljan från fyra 400 IE E-kapslar till vattnet. Vitamin E är en antioxidant som närmar och skyddar huden, men det är också ett naturligt konserveringsmedel som hjälper din handkräm att hålla längre.

3.

Placera locket på din mixer och sätt på den till sin lägsta inställning. Ta bort det lilla cirkulära locket i locket och häll det varma vaxet och oljeblandningen långsamt i mixern. Lägg till 6 droppar essentiell olja och 4 droppar teträdolja till blandningen.

4.

Håll mixern igång tills blandningen svalnar och tjocknar till en jämn, jämn kräm . Stäng av mixern och skopa din grädde i en liten burk med ett tätt passande lock. Låt grädden svalna noggrant före tätning.

5.

Förläng livets livskvalitet genom att hålla den på ett svalt och mörkt ställe. Använd din grädde två gånger dagligen, var uppmärksam på dina naglar och naglar. Titta när dina naglar tar en hälsosam, naturlig färg.

Om dina naglar har tagit på en något gul nyans kan du gradvis bleka dina naglar med en naturlig citronhandkräm. Citron är en kraftfull sammankoppling med antibakteriella och antifungala egenskaper som hjälper till att rensa infektioner som gör att naglarna blir gula och försiktigt bleknar dem tillbaka till sin naturliga ton.