Hur man gör hudvårdsprodukter hemma

 

1.

Skapa en mjölk naturlig rengöringsmedel för fet hud. Kombinera 2 tsk. mandelmjöl med 5 fl. uns. vatten och piska blandningen i en blandare i 2 minuter. Spänn den piskade blandningen genom ostklaven för att göra det smidigt och lagra din mandelmjölksrengöring i en flaska. Applicera produkten i ansiktet och torka av det med mjuka vävnader dagligen.

2.

Gör en honungsrengörare som passar alla hudtyper. Blanda 1 tsk. honung och 2 msk. varm mjölk. Gnid den här tunna lotionen över ansiktet och nacken och massage det med fingertopparna. Skölj sedan av rengöringsmedlet.

3.

Tvätta med en olivolje rengöringsmedel genom att kombinera 2 tsk. olivolja och 1 tsk. honung. Applicera produkten i ansiktet och nacken och tvätta det.

4.

Skapa en lotion för att förbättra din hudfärg. Blanda ihop 2 msk. mandelmjöl och 5 fl. uns. vatten i 2 minuter. Häll blandningen i en metallfri panna, tillsätt 24 violetta blommor och värm försiktigt. Låt den naturliga lotionen svalna, spänna sedan och flaska den.

5.

Använd ett naturligt botemedel. Ta en orange kalendulablommigt kronblad och kläm den mellan fingrarna, vilket gör att den blåser. Håll krossad kronblad i din pimple i 2 minuter, och platsen läker över natten.

6.

Korka en konditionskalm som passar alla hudtyper. Kombinera följande ingredienser i en blandare: 2 msk halv och halv, kopphackad pumpa kött, 2 tsk. honung, 2 äggvitorer, en persika (med hud) och 1/8 tsk. snabbkaka. Blanda på en låg- medium inställning i 45 sekunder och sprida masken på huden. Låt den sitta i 15 till 20 minuter, skölj sedan av denna hudvårdsprodukt med varmt vatten.

Många kvinnor är intresserade av att göra egna hudvårdsprodukter från naturliga ingredienser. Detta beror på att det finns ett ökande intresse för organik. Här är hur du går med i trenden och gör naturliga hudvårdsprodukter hemma.
PDF:c72