Hur man håller en ring från att vrida fingeren grön

 

1.

Applicera klart nagellack på insidan av ringen. En beläggning av nagellacket förhindrar att metallets legeringar kommer i kontakt med din hud. Det är förmodligen en av de mest effektiva lösningarna och det enklaste. Om det klara polska slitnar, kan du alltid lägga till ett annat lager. kommer att vara helt osynlig och kommer att fungera som magi.

2.

Lägg ett lager av underarm deodorant runt din finger där ringen ligger. Perspiration kan orsaka en ring som inte är av mycket hög kvalitet för att vända fingret grönt. Svetten blandar med metalllegeringarna och lämnar en otäck grön eller svart ring och deodoranten hjälper till att förhindra svettuppbyggnad i det området. Du kan göra det varje gång du bär på ringen.

3.

Har din ring elektropläterad. Silverplätering eller applicering av en imitation rhodiumbeläggning kommer att förhindra hudexponering för ringens grundmetall. En juvelerare kan lägga till detta extra skyddskikt , och det är en lösning som kan vara väl värt pengarna till någon som har en älskad ring som orsakar h fingret blir grönt.

4. Ta bort ringarna när du vet att du kommer i kontakt med vatten. Simning, tvättning av händer och diskar kan leda till att huden på fingret blir grön under din ring. Om du tar bort ringarna och torkar händerna noggrant efter att ha kommit i kontakt med vatten kommer det att förhindra att det händer.

5.

Begränsa syra i kosten. En mycket sur diet kan få din hud att reagera med legeringarna i vissa metaller. Frukt och grönsaker som tomater i hög koncentration kan ibland orsaka denna reaktion.

Tips och varningar

  • Byta från metallkvaliteter i smycken och köpa 24-karat bitar kan istället minska dina chanser att dina fingrar blir gröna.
  • Tandkräm är mycket effektiv när du tar bort den gröna fläcken från ditt finger.
  • Om du märker att grönt bandet runt ditt finger börjar klia, skalla eller blistera, behandla området med antibakteriell grädde och sluta att bära ringen. Hos vissa människor kan denna typ av irritation vara resultatet av en hudallergi som motverkas av vissa metaller. I vissa fall kan dessa typer av allergier bli mycket obehagliga och utvecklas till utslag som kan vara svåra att kontrollera.
  • Den fruktansvärda gröna färgen som har utvecklats under ditt senaste smyckenstycke kan vara en död giveaway att du inte bär en produkt av högkvalitativ metall. Den gröna som bildar på din hud är sannolikt orsakad av en ring som innehåller koppar; När det kommer i kontakt med huden, uppstår en kemisk reaktion som orsakar den gröna färgen. Denna reaktion sker vanligare med sterlingsilver än med guld, men ju lägre karat i din guldring är desto större sannolikhet är det för koppar i den.