Hur man monterar en korsett

 

1.

Börja med att mäta din naturliga midja. Du borde stå upp för att ta denna mätning. Din naturliga midja är inte där de flesta människor bär sina byxor. Din naturliga midja är där sidorna av buken doppar inåt över dina höfter men under dina bröst. Skriv ner denna mätning, mät sedan igen, skriv ner den och ta den igen. Använd mittmåttet.

2.

Håll dina armar ut parallellt med golvet och låt din vän eller sömnstress mäta sig runt den största delen av bröstet.

3.

Mäta runt dina höfter, om var du tror att din korsett kommer att sluta. Se till att du kan sitta bekvämt utan att röra mätbandet.

4.

Skicka dina mätningar till den som gör din korsett och vara redo att hämta den när den

Få korsetten och ordna lite tid att prova på. Hitta en hjälpsam vän och dörröppning för att få rätt passform.

p> 6.

Håll fast på dörrkarmen medan din vän slår upp korsetten och drar när hon går. När hon kommer till korsettets botten, håll henne fasta i ena handen och gå

Tips och varningar

  • En standardpassning är en midjedämpning på 4 tum Det betyder att när korsetten är på och laced helt tätt, kommer midjan att vara 4 tum mindre än den normalt är. Att gå högre än vad som inte rekommenderas. Det kan hända att du går upp till 5-6 tum minskning om du är van vid att bära stålbenade korsetter, du är genetiskt kvinnlig med en midja av 30 inches eller mer, eller genetiskt manlig med en midja på 36 inches eller mer. Du bör bara göra det om din buk squishes. Om du kommer att bära din korsett över kläder, bör du gå med en 3-tums reduktion eller mindre. Du kan också få en korsett utan en extrem eller märkbart mindre reduktion för slitage under en klänning eller komfort för långt slitage.
  • Om du är oerfaren med att ha korsetter, bära din lossare först, så att du kan andas normalt. Om din mage är mycket muskulös, minskning av mer än 4 tum skulle vara mycket obekvämt och svår att andas in.
  • Korsetter ger en liten ribbkrossning, smickrande smidighet. Men innan du popar på en, måste du se till att den passar dig. Det finns flera olika sätt att bära en korsett - som en grundplagg under en formell klänning, som en ögonblicklig tillägg till en outfit, eller ensam. Eftersom dessa alla kräver olika passar bör du ta hand om din sömmerska på hur du vill att den passar.