Hur man ser yngre direkt ut

 

1.

Börja med att besöka din skönhetssalong och plocka ut en ny frisyr. Att få håret att klippa kan ta många år av att du ser ut. Fråga stylisten vilken stil hon rekommenderar och gå därifrån.

2.

Har dina ögonbryn vaxat eller tvingar dem. Omforma dina ögonbryn hjälper till att lyfta ge dina ögonlock ett lyft. Var försiktig så att du inte överdriven. Du kan köpa ett ögonbrynssittande kit från din lokala skönhetsförsörjning.

3. Använd en ljus, skimrande färgad ögonskugga på ögonens inre hörn. Detta ger illusionen av vakenhet. Det kan stänga av några mörka cirklar. Applicera concealer under ögonen för att minska puffiness och mörka cirklar.

4.

Få en ny outfit för våren. Om din garderob består av kläder du köpte för tio år sedan kan du behöva få några nya kläder.

Tips och varningar

  • Besök en salong du litar på.
  • Var försiktig att inte över dubbla ögonbrynen .
  • Med FDA som utfärdar en varning för Botox-användare, kommer många kvinnor att leta efter alternativ för att se yngre ut. Här är några tips som kan hjälpa dig att se yngre direkt och naturligt. Dessa tips kommer också med en bra prislapp, billig!