Korta Emo Hair Styles för tjockt lockigt hår

  Termen 'emo' kan härröra från ordet 'emotionell' men det finns många sätt att tolka termen. De flesta emo-stilar består av mörkt hår, distinkt ögonkonfiguration och ultimat i självuttryck. Funky och trendiga stilar är öppet omfamna av självutnämnda emos. De har också en rocker-typ attityd när det gäller deras stil. Att ha lockigt hår kan göra det lite svårt att klara det klassiska emo-utseendet, men med rätt verktyg och lite tid kommer du att kunna uppnå många emo-stilar.

Definiera och erövra

Du kan arbeta med hårets naturliga struktur, men lägg bara lite mer 'kant' till ditt utseende. Använd en mjuk skulpterande gel och arbeta in i ditt hår. Form håret i några mjuka spikar, låt dina definierade lockar sticka rakt upp i en ' du stör mig inte gravitation, jag trotsar dig 'snällt. För en extra funky effekt, använd lite färgad skulpterande gel på spetsarna på dina lockar, eller bara direkt i fronten där det blir mest märkbart. Arbeta delen om du vill. Skjut några krullar nerför framsidan för att göra smäll och använd händer för att göra en zigzag-stildel. Prova några variationer för att se vilka som ser bäst ut. Använd en färg som kommer att få ut dina ögon för att lägga till en ännu mer dramatisk effekt.

Smidig och sofistikerad

Arbeta lite pomade i hela håret. Kamma hela ditt hår rakt tillbaka i en riktning. Det ser väldigt blank ut. Använd en liten borste när du har tagit den i snygg form. Gå över håret och rekombitera det tillbaka i samma riktning som tidigare. Detta släpper ut de områden som separerades av tänderna i din kam. Använd ett coolt och funkigt huvudband för att polera av utseendet. Använd lite vatten och stash en borste i väskan om krullarna börjar visa. Bara släta håret igen och vattnet återaktiverar pomaden, så det behöver inte väga håret ner med mer produkt.

Elverktyg

Börja med fuktigt hår och arbeta i lite mousse, eller Allt som fungerar med din hårtyp, för att hjälpa till att räta ut det. Använd en liten, platt paddellampa och arbeta håret från rot till spets när du drar det försiktigt rakt. Torka varje sektion på hett och spräng lite lite luft efter det har rakt ut några, du måste arbeta i sektioner runt huvudet. Det tar lite tid så planera därför. Nu är du redo att använda 'stor pistol'. Värm upp en högkvalitativ rätare och gå tillbaka över de sektioner du bara gjorde med den plana borsten. Flytta räcket långsamt, men håll det i rörelse så att du inte skadar ditt hår. Använd en spraygel för att hålla stilen. Få skraj med det och lägg till lite färgad produkt till tipsen på ditt nyligen rakade hår. Kasta håret över till ena sidan och kamma det över, eller du kan trycka på det förordet. Spela och experimentera tills det ser ut som du vill.
PDF:c70