Kvinnors puff frisyrer

 

Skapa en puff på alla hårtyper

1. För att förbereda sig för denna stil beror det på vilken utseende du vill ha och vilken hårtyp du har.

2. För raka och vågiga texturer, börja med nyblötstorkat hår. Avsnitt av de strängar som kommer att gå in i puffen och spraya med en lätt, icke-fläckig hårspray.

För krulliga och kinkiga texturer, kör ett varmt platt järn genom dina strängar före styling. Använd en holdinggel på kanterna på ditt hår och borsta gelén för en smidig effekt.

3. Den vanligaste formen av denna stil är en hästsvans som släcks ut med en låg, främre puff. För att börja den här stilen, dela ditt hår från örat till örat. Använd ett hårklipp för att fästa ryggen. Komba framdelen över pannan, så att trådarna faller över dina ögon.

4. Tunt eller rakt hår behöver lite hjälp för att få önskad höjd, så använd en medeltandskam för att reta dina strängar och skapa textur. Plattstryckt lockigt och kinkigt hår måste kamma för att ge ett smidigt resultat.

5. För att bilda den faktiska puffen, vik försiktigt framdelen av håret tillbaka och över kronan på ditt huvud, men flad inte ut. Använd hårnålar för att säkra höjden.

6. När formen är på plats kan du använda dina händer eller en kam för att öka eller minska höjden, eller att släpa ut oönskade stötar.

7. Ta bort hårklippet på baksidan av ditt huvud för att börja styling hästsvansen. Antingen spritz hårspray på den här sektionen för att hålla, eller använd en gel för att tämja tresses. Borsta håret runt näsan uppåt och bilda en hästsvans med handen, med eventuella kvarvarande strängar från puffen. Säkra håret med en hästsvanshållare eller -klipp.

8. En annan variant av stilen är att låta håret hänga ner, men försiktigt reta kronområdet för en puffeffekt. För den stilen, börja med antingen nyblodstorkat eller pläterat hår.

9. Kamma håret rakt ner med en tandkam för en jämn look.

10. Avsnitt av en liten bit hår på kronan som du ska använda för puffen. För tunnare och rakare texturer, spritz med hårspray innan du använder en medium-tand kam för att reta några inches av volymen. Använd ditt hår för att trycka håret upp medan du applicerar mer hårspray för extra håll.

11. Courer, naturligt texturerat hår bör snittas av på kronan innan du applicerar lite gel vid kanterna för jämnhet. Använd en liten tandkam för att kamma håret över pannan innan du kammar tillbaka över din krona, samtidigt som du spritar en non-flaking-holding spray över håret. Hårfärgade hårnålar kan appliceras för ytterligare hållning. Puffen eller puffen eller pompadouren är en enkel och mångsidig frisyr som gynnas av både kändisar och vardagliga kvinnor. Det finns många variationer, inklusive en främre puff med en hästsvans eller en bobstyl med en främre puff för volym. Stilen kan också anpassas för nästan alla typer av hår, inklusive rak, vågig, lockig eller kinkig, och kräver minimal styling. För att förbereda, samla en kam, borsta och lätta gel eller hårspray.