Mycket korta frisyrer för tjockt hår

 

Beskuren med Bangs

En skuren frisyr är en snygg skärning för mycket kort, tjockt hår. Hårets baksida är beskuren nära halsen, ungefär lika kort som en man, medan de främre trådarna är kvar länge. De främre strängarna kan stylas för att svepa över pannan till vänster eller höger och hålla det övergripande utseendet feminin, trots sin korthet. För tjockt hår behöver de längre strängarna bara vara ca 2 till 3 inches i längd.

Efter att ha torkat håret, torka pärlorna med en rund pensel och bota dem i hakiga strängar med stylinggel, mousse eller pomade.

Faux Hawk

En fauxhök är en trendig och rolig stil för kort, tjockt hår. Ändarna är beskurna korta, men extra tummar kvar i toppen av De längre strängarna skjuts mot huvudets krona med en liten kam och formad i en liten triangel eller pyramidform med gel eller mousse.

Detta är en frisyr med en kanten som är älskad av yngre människor som önskar ett funky, sexigt utseende. Det är en variation på Mohawk, utan att vara lika dramatisk. Den kan bäras av både män och kvinnor och bärs av fotbollsstjärnan David Beckham.

The Gamine

Den gamine frisyren, även känd som 'Chop', är en kort, lättskiktad hårklipp perfekt för människor med tjockt hår, som vill lätta tyngden på sina strängar. Klippet är extremt kort vid nacken, nästan som en buzzskärning, och lite längre fram. Skikten är spetsiga och kan pussas tillbaka eller dras framåt, beroende på önskat utseende. Denna snitt kännetecknas av en djup sidodel som är minst två tum från den naturliga mittdelen. En grundläggande tvättning och borstning är tillräcklig för att upprätthålla detta utseende dag efter dag. Många kvinnor drömmer om att ha tjockt, luscious hår som ser perfekt ut i nästan vilken stil som helst. Korta frisyrer är särskilt väl lämpade för tjockt hår. När fint hår är skuren i en kort stil kan den se sparsom, medan tjockt hår ser full och voluminöst ut. Mycket kort hår behöver inte vara tråkigt hår. Sanningen är att det finns en mängd olika stilar som kan ge personlighet till nära klippt tjockt hår.