Så här använder du saker i din skåp som skönhetsprodukter

 

1.

Ägg. Bryt upp ett ägg och separera äggula från det vita. Sprid den vita på huden och det hjälper till att dra åt feta områden. Om du sprider äggula på torr hud, hjälper det att återfuka det området.

2.

Havregryn och honung. Ta lika stora mängder havregryn och honung och blanda dem ihop. Havregryn kan slipas med en mixer, matberedare eller kaffekvarn. Det ska vara pulverformigt som mjöl. Massage denna blandning i ditt ansikte och skölja sedan bort den.

3.

Salt. Använd havsalt som ansikts- och kroppscrubb. Lägg bara några i dina händer med lite vatten och gnugga över hela ansiktet och kroppen, var försiktig så att du inte får det i dina ögon.

4.

Tygväskor. Dampa en tepåse och använd den över hela ansiktet. Det hjälper till att stänga dina porer och ge ditt ansikte en underbar glöd.

Vem behöver spendera en massa pengar på skönhetsdisken när du kan använda saker i ditt skåp som skönhetsprodukter? Många saker du har i ditt hus kommer att fungera lika bra, om inte bättre än vad du köper i affären. Du behöver bara veta vad du ska använda och hur du använder den.
PDF:c71