Så här sätter du in en näsa ringfångande boll

 

1.

Öva att fånga den fångna bollen in och ut ur näsan. Detta hjälper dig att bestämma vilken vinkel som fungerar bäst för dig och se till att bollen enkelt kan sättas in, men att ringen håller den på plats. Om bollen är svår att passa in i spalten, kan du behöva använda ett tång för att öka gapet något.

2.

Tvätta händerna. Du bör alltid använda rena händer när du sätter in några smycken i någon piercing. Använd tvål och varmt vatten och se till att du får allt tvål från händerna och torka dem noggrant innan du fortsätter.

3.

Töm smyckena med gnugga alkohol. Detta kommer att se till att det är rent.

4.

Skjut ringen i din piercing. Du kan enkelt skjuta ringen över näsan och tryck sedan försiktigt genom din piercing. Vrid den tills klyftan i ringen är vänd bort från näsan och lättillgänglig.

5.

Tryck in den fångade bollen i klyftan. Håll ringen stadigt med ena handen medan du klämmer bollen i klyftan med den andra. Var väldigt mild så att du inte irriterar eller ens tår öppnar näsan. Placera tummen på ena sidan av bollen och tryck med den medan fingrarna håller ringen på plats från andra sidan. Bollen ska glida in i öppningen precis som det gjorde när du övade innan du satte ringen i näsan.

Tips och varningar

  • Om du känna att din ring inte håller bollen tillräckligt tätt, använd sedan tången för att squasha de två ändarna tillsammans.
  • Var försiktig när du använder tång nära ansiktet. Du bör aldrig vara skyndsam eller du kan sluta skrapa dig själv eller värre.
  • Näspiercing är ett populärt sätt att uttrycka din individuella stil. Men många stilar av piercing smycken är inte uppenbart nog för vissa människor. En näsan ringfångad boll är omöjligt att missa och ett klassiskt uttalande för din genomborrade näsa. Du måste dock vara försiktig när du sätter in smycken för första gången för att försäkra dig om att den sitter ordentligt på plats.