Hur länge gör falska ögonfransar senast?

 

Streckfransar

Streckfransar är de vanligaste och enklaste snäckorna att sätta på. De kommer i en förframgjord remsa som endast är tänkt att vara i en dag; De ska avlägsnas innan de lägger sig.

Separate Flares

Dessa fransar är mindre och kortare än remsor och mycket mer naturliga utseende. De kommer i mindre avsnitt och kan ta upp till 15 dagar.

Individuella strängar

Enskilda strängar är de mest naturliga falska ögonfransarna; individuella fransar läggs till varje naturlig ögonfrans för att förlänga. Dessa är de tuffaste att applicera, men de kan bestå i upp till en månad.

Ögonfrans Perming

I stället för att använda falska fransar väljer vissa kvinnor att få ett förfarande som kallas ögonfransning. Detta är när lim och krusande redskap appliceras på lashen för en mer definierad krullning; Effekterna av detta förfarande varar upp till fyra månader.

Varning

Överanvändning av falska ögonfransar leder till ett tillstånd som kallas 'traction alopecia'. Naturliga ögonfransar börjar falla ut från att på flera gånger applicera och ta bort falska ögonfransar. Varje dag gör kvinnor nya saker för att hjälpa sitt bästa ansikte framåt. Falska ögonfransar återkommer på de röda mattorna, och kvinnor vill emulera vad de ser i mode- och kändisblad. Falska ögonfransar kan appliceras hemma eller på en salong / spa. Beroende på vilken metod som används för att införa lashorna, kan effekten variera från en dag till fyra månader.