Hur man använder Suntanning Lotion på Kombination Skin

 

1.

Rengör din kombinationshud genom att tvätta hela ansiktet med en skummande eller gelbaserad rengöringsmedel och använd en oljeabsorberande mask över de oljiga områdena.

2. < / p>

Ta din hud i ytterligare balans genom att behandla de torra och oljiga områdena oberoende. Behandla torra områden med en fuktkräm rik på antioxidanter och andra vattenbindande ingredienser. Behandla de oljiga områdena (pannan, näsan och hakan) med en koncentrerad krämbaserad BHA-produkt med en procent. Vänta på jämn hud och fortsätt till steg 3.

3.

Applicera solkräm året runt. Välj en solkräm som innehåller zinkoxid, titandioxid eller avobenzon. Skinnet kommer att användas till en extraprodukt när sommaren kommer om den har använts året runt.

4.

Välj suntanningsprodukter som är vänliga för de oljiga områdena och använd fuktighetskräm för torrare eller normala områden. Om du måste använda en oljetypprodukt, använd hasselnöt, jojobaolja, mandelolja, sojabönolja, lanolin eller moskosrosaolja.

5. Använd en sollös solrosolja, en acceptabelt och säkert alternativ till att använda oljor och andra produkter för att få ut en solbränna. Tillverkare gör dessa lotioner för alla hudtyper och genom att använda dessa kan du ha solbränna utan att gå in i solen eller använda dem för att markera eller uppdatera ansiktsfärg du redan har. Prova en liten mängd i ett dolt område för att testa hur din hud hanterar produkten.

Tips och varningar

  • Använd oljeblottningspapper under dagen till
  • Använd en solskyddsmedel i den om du bär smink varje dag.
  • De flesta hudläkare rekommenderar inte att du använder en solrosolja på ditt ansikte till delikatessen av ansiktsvävnad.
  • Du föredrar både de oljiga och torra områdena i ansiktet för att sola jämnt, men med hjälp av solbränna för att sola och fuktar din kombinationshud utan att de oljiga områdena blir oljiga kan det vara svårt. Den här artikeln hjälper dig att uppnå den känsliga uppgiften att få en solbränna medan du sköter om din kombinerade hud.