Hur man bär en silk scarf

 

1.

Vik silken halsduken i halva änden till slutet. Drapa halsduken runt nacken och dra de båda ändarna genom slingan skapad av viken. Ordna halsduken så att slingan ligger i mitten. Denna look är avslappnad och kommer också hålla din hals varm.

2.

Slå halsduken runt halsen i en klassisk knut eller båge. Denna stil fungerar bäst med mindre silke halsdukar och dubblar som halsband. Du kan också låta halsduken drapa runt halsen helt enkelt, med ändarna flödar fritt. Detta kommer att visa upp mönstra och silke material i halsduken och kan ta plats för smycken.

3.

Fäll ut silkeshalsduken och öppna helt. Drapa halsduken över toppen av ditt hår så att kanten ligger ungefär en tum från hårlinjen. Du kan knyta halsduken under hakan för ett gammaldags utseende eller binda ändarna vid nacken i ett lite modernare utseende. Att använda din silkeshalsduk över ditt hår skyddar dig mot solen eller förkylningen.

4.

Sopa håret upp i en hästsvans. Slå i halsduken runt hästsvanshållaren och låt den drapa ner på nacke och hår. Detta gör en klassisk hästsvansare roligare och stiligare. Vik halsduken i flera gånger tills det är ett tunt band. Vik sjappen över toppen av ditt hår, bakom öronen och slips i nacken. Scarf fungerar som ett huvudband och lägger till känsla som änden av halsduken draper ner.

5.

Slå silkeshalsduken runt din midja över en monterad blus. Vik halsduken i halva längden och linda smidigt runt midjan, binda ändarna på sidan eller på baksidan. Detta ger färg till din outfit samt accentuerar din midja eller kurvor. Du kan vikta halsduken i triangulär form och linda runt höfterna och knyta ändarna på ena sidan.

Silke anses vara ett av de mest lyxiga och snygga material som finns i kvinnors kläder. Silke används för klänningar, blusar och tillbehör som halsdukar. Om du har en silkeshalsduk kan du lägga till lite panache och tidlös stil i din garderob. Det finns många sätt att ha på sig en silke scarf, och var och en kommer att lägga till den speciella lilla något som du ser ut.